reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Funia ja mogę nic nie jesc a i tak nie chudnę. I naprawdę moj wygląd mnie załamuje. Nigdy tak nie wyglądałam i czuje sie dlatego coraz gorzej. Nawet nie ma mowy żebym krótkie spodenki założyła w tym roku. Tak wiec albo zajdę w ciążę albo wpadnę w depresje.

Hejka! Ja oficjalnie mam donoszą ciążę, jestem gotowa i mogę rodzić [emoji16] cześć czrwcówek jest już rozpakowana i ja po cichu liczę na maj [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka! Ja oficjalnie mam donoszą ciążę, jestem gotowa i mogę rodzić [emoji16] cześć czrwcówek jest już rozpakowana i ja po cichu liczę na maj [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A właśnie weszłam z nadzieją żeś już pakunek wydusila ;)

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Majka poka nam brzucholka końcowego [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t4d [emoji272]

Dobry [emoji1][emoji1] u mnie bez zmian , ból gardła powrócił wczoraj, a ja myślałam ze mi przechodzi [emoji37]
Mam straszny kaszel i tak mnie meczy,ze za każdym razem kończy sie na haftowaniu. Nessi duZo zdrówka, mam nadzieje ze Cię nie zaraziłam wirtualnie [emoji12]
Majka czekamy zatem na akcje porodowa. Pokaz brzucholka
Ps mój mąż odebrał wczoraj samochód , co prawda używany ale w końcu większy . Wzięliśmy forda focusa station. Wczoraj go całego wypucowalam w środku żeby nie było. Mała zadowolona bo z tylu ma szeroko No i stwierdziła ,ze braciszek lub siostrzyczka tez sie zmieści :) lecę zaraz na rynek po warzywa . U mnie wieczorem znowu grill, mój co tydzień kogoś zaprasza a ja właśnie wieczorami licho sie czuje. BedZie tez 6miesieczna niunia wiec może nie będę tak myślała [emoji5][emoji5]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

@agnesis a probowalas zasady 5-6 posilkow regularnych?ok 2 litrow wody,duuuzo warzyw i owocow???to na prawde dziala ,wystarczy kilka prostych nawykow[emoji4]

@Nuria naskilam dzis raz jescze aby pokazac jak malo widoczna jest kreska na testach z allegro[emoji5]
Wazne ,ze beta we krwi jest[emoji4]
1495264979-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobry [emoji1][emoji1] u mnie bez zmian , ból gardła powrócił wczoraj, a ja myślałam ze mi przechodzi [emoji37]
Mam straszny kaszel i tak mnie meczy,ze za każdym razem kończy sie na haftowaniu. Nessi duZo zdrówka, mam nadzieje ze Cię nie zaraziłam wirtualnie [emoji12]
Majka czekamy zatem na akcje porodowa. Pokaz brzucholka
Ps mój mąż odebrał wczoraj samochód , co prawda używany ale w końcu większy . Wzięliśmy forda focusa station. Wczoraj go całego wypucowalam w środku żeby nie było. Mała zadowolona bo z tylu ma szeroko No i stwierdziła ,ze braciszek lub siostrzyczka tez sie zmieści :) lecę zaraz na rynek po warzywa . U mnie wieczorem znowu grill, mój co tydzień kogoś zaprasza a ja właśnie wieczorami licho sie czuje. BedZie tez 6miesieczna niunia wiec może nie będę tak myślała [emoji5][emoji5]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Bidulka ....

A Ja " gotowa do działania " ...weekend na pełnych obrotach mimo deszczu mamy rajd [emoji41]
0787b4d618c8807ebe4382581acebe61.jpg

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Do góry