DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Ok dzięki dziewczyny
będę wcinac clo o stałej porze
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej ja po usg jestem w szoku 9dc uwaga lewy jajnik pecherzyk 20 mm prawy jajnik 2 pecherzyki po 10 mm
A właśnie weszłam z nadzieją żeś już pakunek wydusilaHejka! Ja oficjalnie mam donoszą ciążę, jestem gotowa i mogę rodzić [emoji16] cześć czrwcówek jest już rozpakowana i ja po cichu liczę na maj [emoji16]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Bidulka ....Dobry [emoji1][emoji1] u mnie bez zmian , ból gardła powrócił wczoraj, a ja myślałam ze mi przechodzi [emoji37]
Mam straszny kaszel i tak mnie meczy,ze za każdym razem kończy sie na haftowaniu. Nessi duZo zdrówka, mam nadzieje ze Cię nie zaraziłam wirtualnie [emoji12]
Majka czekamy zatem na akcje porodowa. Pokaz brzucholka
Ps mój mąż odebrał wczoraj samochód , co prawda używany ale w końcu większy . Wzięliśmy forda focusa station. Wczoraj go całego wypucowalam w środku żeby nie było. Mała zadowolona bo z tylu ma szeroko No i stwierdziła ,ze braciszek lub siostrzyczka tez sie zmieścilecę zaraz na rynek po warzywa . U mnie wieczorem znowu grill, mój co tydzień kogoś zaprasza a ja właśnie wieczorami licho sie czuje. BedZie tez 6miesieczna niunia wiec może nie będę tak myślała [emoji5][emoji5]
![]()
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk