reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dorcia dziewczyny chyba na wieczor braly clo aby nie odczuwac jakis skutkow ubocznych biorac go np rano[emoji5]
Funia wierzyć w kogos a w siebie to wiesz[emoji1] ja juz zaczelam 12cs, i ciezko mi uwierzyc w cud[emoji53]
Ale cieszę się ze Ci sie udało, ja juz ta nowinę opijam![emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dobra pierwsza tabletka za mną :) funia nie wiem właśnie kiedy najlepiej zrobić zastrzyk,bo przecież jeszcze acard masz...hmm żeby nie wszystko na raz :) podpytaj na wątku poronienia nawykowe :) idę się zaraz kąpać i otwieram wino :) znowu weekend w pracy :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@Dorcia racja bo ja acard na noc wlasnie biore...hmm

Wlasnie juz podpytalam tam dziewczyn.

Milego winka i owocnych sexow pozniej[emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Funia a jakieś objawy miałaś? [emoji16]

Dorcia ogólnie w ulotce clo jest napisane żeby je brać rano przed jedzeniem. Wiec wieczorem tez bym brała na w miarę pusty żołądek. Dziewczyny tu w sumie różnie brały. Jak ma sie mieć skutki uboczne to i tak bedą i tak. Mi obraz mgłą zachodził, tak jakbym ostrości nie łapała, ale przeszło jak przestałam brać [emoji6]

A No i o stałej porze trzeba brać.

@agnesis cycuszki troszke ciagne a tak to nic poza tym[emoji4]
A u Ciebie jak ze staraniami?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry