reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nuria sikaj ! [emoji41][emoji41]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t0d [emoji272]

reklama
Dziewczyny oszaleje. Tak mnie podbrzusze boli. Jakby na@ ale tak dziwnie. Może zaparcie... Nie wiem już sama. Brałam no spe. Cały brzuch twardy, spina się i skurcze mam.... Boże boję się że pęcherzyk nie pękł i torbiel się robi. Nigdy tak nie miałam :-(

Siedzę w pracy. Duszno jak diabli, na dworze prawie 30. Oszaleje do 22

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Dziewczyny oszaleje. Tak mnie podbrzusze boli. Jakby na@ ale tak dziwnie. Może zaparcie... Nie wiem już sama. Brałam no spe. Cały brzuch twardy, spina się i skurcze mam.... Boże boję się że pęcherzyk nie pękł i torbiel się robi. Nigdy tak nie miałam :-(

Siedzę w pracy. Duszno jak diabli, na dworze prawie 30. Oszaleje do 22

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Nie panikuj ! Bedzie ok, a kiedy masz monit? [emoji4]

Mam laskę na październikowych mamach co dzieli nas 10minut [emoji23][emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Bum czemu mnie nie masz blisko[emoji2][emoji1]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nie panikuj ! Bedzie ok, a kiedy masz monit? [emoji4]

Mam laskę na październikowych mamach co dzieli nas 10minut [emoji23][emoji23]

Już nie mam monitu teraz. Ale nie wiem czy jutro nie pojadę. Nie wiem czy mnie bolą jajniki czy macica czy cholera wie co... Nie mogę siedzieć. Czuję rozpychanie w środku

@Tynka dziekuje[emoji5]fajnie ,ze tak dobrze sie odnajdujesz w nowej roli[emoji4]
Poprosimy czasem foto jakies[emoji5]

@Artemida moze to porzadna,grzmiaca owu?[emoji16]

@Nuria ja Ci tez mowie,ze coraz blizej celu[emoji4][emoji4][emoji4]
A jak juz tymbark mowi to wiesz[emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aaaa zapaomnialabym...
@CARMEN rano wpadlam na to ,ze na obiadek robie ziemniaczki i jajo sadzone[emoji4]
Pychota jak dla mnie[emoji5]

Aaaa zapaomnialabym...
@CARMEN rano wpadlam na to ,ze na obiadek robie ziemniaczki i jajo sadzone[emoji4]
Pychota jak dla mnie[emoji5]

Moje jajko było chrupiące i spieczone [emoji23]ale uszło. Pycha co [emoji5]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

@CARMEN nawet mi nie gadaj bo do 5 w robocie jestem[emoji15]wiec zjem kolo 17.45 dopiero [emoji4]ale uwielbiam i tez zapobiegawczo zrobie sobie lekko spieczone[emoji4]

reklama
Ale mi robicie ochotę na te jajco [emoji55] zaraz mi żołądek do tylka ucieknie, a u fryzjera siedze i chyba paznokcie zjem [emoji12]

Do góry