reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Przyjeżdżaj [emoji14][emoji14]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t6d [emoji272]

Bilet za drogi na samolota [emoji23][emoji23]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Aaaa zapomnialam ze Carmen juz tu nie ma [emoji4][emoji4]

Nessi otwieram drzwi [emoji23] ciasto mi nie podeszło - wole słone [emoji6]

Nuria adres znasz [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t6d [emoji272]

@Nuria moze to implantacja????kiedy owu mialas?[emoji4]

@dzol nie przyjdzie ,wez przestan,badzmy dobrej mysli.[emoji8]

@Dorcia kuz.. wlansie sobie mysle,ta dorcia to ciagle ma @ ale mam nadzieje,ze to ostatnia[emoji5]zycze Ci tego z calego serducha[emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No ciągle :) jak żyć? Jak się bzykac :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Funia według kalendarzyka owulacja byla 1 maja[emoji3] seksy byly przed i po. Ale wiesz ze kalendarzykowi nie mozna ufac w 100%[emoji3] przyjde do domu i na bank sie rozkręci, jak zawsze[emoji53]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

@Nuria 24 dc to tak akurat na zagniezdzenie[emoji4]a jakie masz cykle normalnie?

@Dorcia jak nie tampon to co innego w srodku i tak w kolko[emoji12]
Na prawde licze na to,ze to juz ostatnia twoja wredota[emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Funia normalnie mialam 26-28, ale ostatnio 25-26. Pierwszy raz chyba mam 24 dniowy cykl[emoji53]
Takze nadzieja poszla w las[emoji53]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Co tam Laseczki?
Czy u Was też takie komary? No żywcem by opier...
Agnes czekam na foto twojej kreacji, buty miałaś tylko dołożyć. Dawaj bo może zmieni mi się koncepcja

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Co tam Laseczki?
Czy u Was też takie komary? No żywcem by opier...
Agnes czekam na foto twojej kreacji, buty miałaś tylko dołożyć. Dawaj bo może zmieni mi się koncepcja

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No mnie chcą zjeść na tarasie...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny glowa do gory zycie ucieka nam miedzy palcami odliczanie ni do owulki potem nerwowka do okresu szkoda zycia ja powiedzialam dosc i tak jest lepiej podejdziemy do iui na luzie co ma byc to bedzie

Do góry