reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie chmury mają ''burzę mózgów'' ;)
WP_20170509_001.jpg

Bum -
1kg maki
1/2 litra mleka
kostka drożdży (10dag)
1 szkl cukru
1 cukier waniliowy
4 jajka
1 niepełna szkl oleju
szczypta soli

Tylko ja zamiast oleju dałam kostkę margaryny i zamiast 4 jajek dałam 2. Dałam też pół szkl. cukru bo polałam je lukrem :)

Załączniki

• WP_20170509_001.jpg
    WP_20170509_001.jpg
    103,6 KB · Wyświetleń: 449
Ostatnia edycja:
reklama
Rene najlepiej na poczatek cardio, zeby cale cialo pracowalo[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie mam humoru, moj ledwo oczy otworzyl i juz mi nerwa ruszyl[emoji35]
Przegladam sukienki, nic mi sie nie podoba[emoji58]
Na fb widzialam kolejna znajoma mama zostala.
Ehhh widac ze za tydzien okres dostane po moich humorach.

Nessi dziękuje za przepis [emoji171]
A w piekarniku je sie robi?

Rene po cc to tak z 3 msc musisz odczekać... Ale nie wygladasz zle [emoji3]

Mi przyszły ubranka dla dzidziola [emoji169]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]

Ostatnia edycja:
Rene trening cardio polega na tym że cwiczac pracuje Twoje cale cialo, a nie np tylko jedna partia jak nogi czy pupa.
Popatrz sobie trenig cardio z mel b on jest 15 minutowy, w tych ćwiczeniach co ona proponuje cale cialo jest aktywne no i o to chodzi. Ona ma tez zestawy 15 minutowe na brzuch, posladki, nogi. Jak poćwiczysz troche cardio to mozesz po nim cwiczyc wybrana partie ciala np brzuch, na drugi dzien np nogi.
Ja z ćwiczeniami z Nia zgubilam z ud 2 cm w ciagu 1.5 miesiaca bez zadnej diety[emoji5]
Wiec polecam. Ale mozesz popatrzeć tez np. cwiczenia Chodakowska, ja jej nie lubie bo mnie wkurza swoim gadaniem[emoji23]

Bum tak ...ja dałam na 175 stopni do zarumienienia :)
Jak dajesz mrożone jagody to podsyp je troszkę cukrem w środku i troszkę mąki daj im do środka bo puszczą dużo soku.
Tu masz pokazane jak lepić jak nigdy nie robiłaś :
A ja teraz będę robić serowe ...mniej roboty ;P

Bum tak ...ja dałam na 175 stopni do zarumienienia :)
Jak dajesz mrożone jagody to podsyp je troszkę cukrem w środku i troszkę mąki daj im do środka bo puszczą dużo soku.
Tu masz pokazane jak lepić jak nigdy nie robiłaś :
A ja teraz będę robić serowe ...mniej roboty ;P
No chyba normalnych jagod u siebie nie dostane . [emoji4]
Jutro bede szukać mrożonych [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t0d [emoji272]

Rene trening cardio polega na tym że cwiczac pracuje Twoje cale cialo, a nie np tylko jedna partia jak nogi czy pupa.
Popatrz sobie trenig cardio z mel b on jest 15 minutowy, w tych ćwiczeniach co ona proponuje cale cialo jest aktywne no i o to chodzi. Ona ma tez zestawy 15 minutowe na brzuch, posladki, nogi. Jak poćwiczysz troche cardio to mozesz po nim cwiczyc wybrana partie ciala np brzuch, na drugi dzien np nogi.
Ja z ćwiczeniami z Nia zgubilam z ud 2 cm w ciagu 1.5 miesiaca bez zadnej diety[emoji5]
Wiec polecam. Ale mozesz popatrzeć tez np. cwiczenia Chodakowska, ja jej nie lubie bo mnie wkurza swoim gadaniem[emoji23]

Wooow ..już nabrałam chęci skoro u Ci takie efekty w krótkim czasie

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sama musze wrocic do ćwiczeń, na razie krece hula hop. Ale musze zaczac ćwiczyć na tyłek[emoji123][emoji106][emoji5]

Najlepiej tez zrezygnowac z pieczywa, to tez duzo daje. Ale ja tak uwielbiam swieze chrupiace buleczki[emoji23][emoji23]
Zamiast makaronow jedz tez duzo kaszy gryczanej, jaglanej.
No i najlepiej odstawic slodkie ale z tym to ciezko[emoji23]

Do góry