reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No CLO zapewne duzo daje , ja zaszlam z CLO , Carmen tez , Nessi tez ...
Może Nuria zalatw skad .. Idź do rodzinnego i powiedz , że gina nie ma i zeby mogła ci przepisać bo na ten cykl potrzebujesz , ja czas tez tak kabinowalam z dupkiem.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t3d [emoji272]

Nessi zaszła na clo, Ty i Carmen na clo i ziołach, a mi, Anuli i Mani brakło zapasu szczęścia i cudów. Tak już jest i każdy musi czekać na swoją kolej. Gorzej jak nigdy nie nadejdzie [emoji19]
A olej widziałam, ale jakoś nie ufam takim specyfikom. Poza tym od kiedy nie biore żadnych leków, ani suplementów to mnie już nie wysypuje [emoji1] Ślady zostały, ale używam kremu który ma je zniwelować wiec czekać az i ślady znikną [emoji12][emoji16] ale dziękuje za pamięć [emoji8]

reklama
Zrobie test we wtorek to sie dowiem czy czekam na @ czy na malenstwo. Teraz to bylby cud bo nie wiem kiedy @ owulke bo bylam tylko na 1 usg

Czasem lepiej jak sie nie wie [emoji6] cud z zaskoczenia, kiedy głowa była zajęta czymś innym jest bardzo możliwy [emoji6][emoji110]

Carmen dziekuje[emoji8] ale juz Lusia sie zaoferowala[emoji7] moze Agnesis wyslij?
Agnesis chcesz clo od Carmen?[emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen dziekuje[emoji8] ale juz Lusia sie zaoferowala[emoji7] moze Agnesis wyslij?
Agnesis chcesz clo od Carmen?[emoji8]

Clo od Carmen już mam od dawna [emoji16] ale nie brałam, bo chciałam wyniki zrobic i tak czekam [emoji12]

Agnesis a co bedziesz robila?
Bo ja tez chce zrobic na pewno prolaktyne, fsh, lh i co jeszcze? Tsh robilam. Progesteron?

Luska a moze zapas lutki masz? [emoji16] bo w sumie teraz nie brałam i nie plamilam, ale nie wiem jak bedzie pózniej [emoji13] a do gina pójdę dopiero w następnym cyklu jak wyniki zrobie, bo ten mi przepadł przez długi weekend

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Daj adres na PW, mam całe opakowanie lutki 100 mg bez 1 tabletki. Nawet aplikatora nie ruszałam :)

Agnesis a co bedziesz robila?
Bo ja tez chce zrobic na pewno prolaktyne, fsh, lh i co jeszcze? Tsh robilam. Progesteron?

No ja tsh zrobie z tymi ft 3 i 4 chyba, muszę doczytać, jeszcze progesteron i nie wiem czy estradiol robić czy nie [emoji848]?

Widzialam bociana. Leci do ktorejs z Was[emoji5]

Poszlam po grabie do garazu a tam patrze jaskolka sobie juz siedzi w gniezdzie. A jeszcze dobry tydzien temu mowilam mojemu zeby poprawil troche to gniazdo. Mam nadzieje ze male nie wyleca[emoji23]
U mnie dzis slonce od rana, cieplutko mozna smialo bez kurtki chodzic.

reklama
Do góry