reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No CLO zapewne duzo daje , ja zaszlam z CLO , Carmen tez , Nessi tez ...
Może Nuria zalatw skad .. Idź do rodzinnego i powiedz , że gina nie ma i zeby mogła ci przepisać bo na ten cykl potrzebujesz , ja czas tez tak kabinowalam z dupkiem.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t3d [emoji272]

Nessi zaszła na clo, Ty i Carmen na clo i ziołach, a mi, Anuli i Mani brakło zapasu szczęścia i cudów. Tak już jest i każdy musi czekać na swoją kolej. Gorzej jak nigdy nie nadejdzie [emoji19]
A olej widziałam, ale jakoś nie ufam takim specyfikom. Poza tym od kiedy nie biore żadnych leków, ani suplementów to mnie już nie wysypuje [emoji1] Ślady zostały, ale używam kremu który ma je zniwelować wiec czekać az i ślady znikną [emoji12][emoji16] ale dziękuje za pamięć [emoji8]

reklama
Zrobie test we wtorek to sie dowiem czy czekam na @ czy na malenstwo. Teraz to bylby cud bo nie wiem kiedy @ owulke bo bylam tylko na 1 usg

Czasem lepiej jak sie nie wie [emoji6] cud z zaskoczenia, kiedy głowa była zajęta czymś innym jest bardzo możliwy [emoji6][emoji110]

Carmen dziekuje[emoji8] ale juz Lusia sie zaoferowala[emoji7] moze Agnesis wyslij?
Agnesis chcesz clo od Carmen?[emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen dziekuje[emoji8] ale juz Lusia sie zaoferowala[emoji7] moze Agnesis wyslij?
Agnesis chcesz clo od Carmen?[emoji8]

Clo od Carmen już mam od dawna [emoji16] ale nie brałam, bo chciałam wyniki zrobic i tak czekam [emoji12]

Agnesis a co bedziesz robila?
Bo ja tez chce zrobic na pewno prolaktyne, fsh, lh i co jeszcze? Tsh robilam. Progesteron?

Luska a moze zapas lutki masz? [emoji16] bo w sumie teraz nie brałam i nie plamilam, ale nie wiem jak bedzie pózniej [emoji13] a do gina pójdę dopiero w następnym cyklu jak wyniki zrobie, bo ten mi przepadł przez długi weekend

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Daj adres na PW, mam całe opakowanie lutki 100 mg bez 1 tabletki. Nawet aplikatora nie ruszałam :)

Agnesis a co bedziesz robila?
Bo ja tez chce zrobic na pewno prolaktyne, fsh, lh i co jeszcze? Tsh robilam. Progesteron?

No ja tsh zrobie z tymi ft 3 i 4 chyba, muszę doczytać, jeszcze progesteron i nie wiem czy estradiol robić czy nie [emoji848]?

Widzialam bociana. Leci do ktorejs z Was[emoji5]

Poszlam po grabie do garazu a tam patrze jaskolka sobie juz siedzi w gniezdzie. A jeszcze dobry tydzien temu mowilam mojemu zeby poprawil troche to gniazdo. Mam nadzieje ze male nie wyleca[emoji23]
U mnie dzis slonce od rana, cieplutko mozna smialo bez kurtki chodzic.

reklama
Do góry