reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnesis a jesli ja zrobilam tsh, a bym chciala zrobic ft3 ft4 to musze tsh jeszcze raz robic?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Mozna chyba zrobic same, ale nie wiem jak lekarz sie odnosi do takich wyników robionych osobno.

reklama
Nessi zaszła na clo, Ty i Carmen na clo i ziołach, a mi, Anuli i Mani brakło zapasu szczęścia i cudów. Tak już jest i każdy musi czekać na swoją kolej. Gorzej jak nigdy nie nadejdzie [emoji19]
A olej widziałam, ale jakoś nie ufam takim specyfikom. Poza tym od kiedy nie biore żadnych leków, ani suplementów to mnie już nie wysypuje [emoji1] Ślady zostały, ale używam kremu który ma je zniwelować wiec czekać az i ślady znikną [emoji12][emoji16] ale dziękuje za pamięć [emoji8]

I Ciebie, Anulę i Manie i dzol i resztę dziewczyn spotka szczęście. Ja w Was wierze i będę zawsze Was pocieszała (choć niekiedy i pocieszenie marne) ale będę sie starała być blisko .........

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Dziewczyny szukam tych ziół ale wyskakuje mi tylko jeden sklep lub allegro. Czy któraś może mi pomóc ?
Ewentualnie mogę odkupić od blogolslawionej juz [emoji6]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Macie jakiś przepis na zielone szparagi ?:) Dostałam, nigdy nie jadłam :p I nie wiem jak to okiełznać :p

Macie jakiś przepis na zielone szparagi ?:) Dostałam, nigdy nie jadłam [emoji14] I nie wiem jak to okiełznać :p
Może takie gotowane z maselkiem i bułka tarta ? [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t4d [emoji272]

Nessi ja robilam szparagi z boczkiem. Owijalam je plasterkami boczku wedzonego, troche oliwy i do piekarnika ok pol godzinki. Moj uwielbia je z sosem czosnkowym[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry