reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Leze od godziny i zasnac nie moge. Mysle o tylu rzeczach ze mozg to mi zaraz chyba elsploduje[emoji37]

Lusia wlasnie przegladam.
Bum na razie nie mam od kogo zalatwic clo, nawet nie wiem czy w ciagu miesiaca sie do endo dostane[emoji37] rodzinny mi nie przepisze na pewno, szczegolnie moj rodzinny.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny wieczornie...
Moje starania pod wielkim znakiem zapytania w tym cyklu raczej nic nie będzie. Nie wiem czy będzie następny cykl. Powoli odpuszczam, zastrzyki były moją jedyną deską ratunku... Niestety znowu nic...owulacji znowu nie ma, a dziś 22dc....brak mi już sił to już 1,5 roku :( nawet już nie płaczę po prostu godzę się, że nigdy nie usłyszę "mamo" pod moim adresem....zostanę jeszcze w tabelce ale raczej nie liczę na nic
Aż nie wiem co powiedzieć. Wierzę w to że kiedy się odpuszcza to wtedy będzie niespodzianka, lecz sama odpuścić nie umiem..
Nie tylko Wy macie dupny dzień bo ja też :( niestety czuję,że kolejny cykl nie będzie tym zakończony ciąża :/ w robocie atmosfera jakby miała być wojna,w dodatku mnie ta choroba jeszcze trzyma :( wszystko jest po uju że tak powiem :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Bierz jakieś witaminy :*

Dziewczyny chciałabym tak bardzo was pocieszyć, ale aktualnie to nawet mój mnie pociesza. ..przed chwila zrobił mi kąpiel ze świecami, a ja ryczalam jak bobr [emoji45]
Nuria piekne sukienki maja na chi chi london wpisz w google cudne
Potwierdzam. Koekzanka miała na własnym ślubie i była bardzo zadowolona.
Arte u mnie zaraz rok bedzie staran i tez nic[emoji58][emoji37]

Ściskam :* :/
Stokrotka powiem Ci tak, mi się udało zajść w ciąże z CLO za pierwszym razem,ale miałam wyregulowane wszystkie hormony jak tsh i prolaktynę.I jestem przekonana,że bez Clo to dalej byśmy się strali [emoji58]

oar8ugpjafqeooh5.png
I właśnie dlatego nie chce działać pochopnie i lecieć do lekarza z pomysłem clo [emoji6] bo chce zrobić re badania, ale poczekam jeszcze w poniedziałek. Zobaczę czy się mi uda... jak nie to szukam gina prywatnie bo czytałam opinie, ze jak wizyty prywatnie są to lekarz obchodzi ta procedurę z rejestracja gdzie niego się dodzwonić.

Te zioła zamówię, dziękuję za wsparcie. Jesteście cudowne. Mimo że jestem tu od niedawna bardzo mi miło, że jesteście tak kochane.

A z ginem prywatnie nie chodzi o to ze nie mam aż tak kasy, po prostu szkoda mi jej na taką wizytę kiedy mogę pójść na NFZ.
Agnesis tak ostatnio to na fb widziałam :
1494016956-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t3d [emoji272]
Jak problemy skórne to polecam z ręką na sercu Bio Oil. Przy regularnej pielęgnacji codziennie uda się piękny efekt wypracować.
Lecę spać, jutro będę miała ciężki dzień, pomódlcie sie o mnie, abym dobrze sie czuła w samolocie [emoji58][emoji58][emoji16][emoji16]

I
oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Trzymam kciuki za samolot !

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Mnie strasznie dobija rzeczywistość.
Ta praca... gdybym zaszła w ciążę od razu L4.
Kwestie rodzinne albo ich brak.
Mieszkanie, w końcu byśmy podjęli decyzję czy odkładamy cześć na działkę, dom czy stawiamy niewielki domek u teściów.
Wszystko momentalnie by się rozwiązało a tak.. ja rycze ze stres, że bezadziejnie i zero zmian, bo tak "mamy czas" ... [emoji20]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Witam sie z rana[emoji58]
Humor to mam tak zje*any ze szok. I tak pewnie bedzie przez caly weekend[emoji58]
Powiedzialam mojemu o sukience, czekam na reakcje jak zaraz z pracy wroci.
Czuje ze bedzie ciekawie.

Carmen jak sie czujesz? O ktorej lecisz?
Wez Ty mnie zabierz ze soba, tak mam ochote rzucic w cholere to wszystko[emoji58]
Stokrotenka wlasnie mysle o chi chi london takiej bialej w wersji midi.

I jeszcze ta pogoda. Znowu pada od rana, zimno. Kiedy to sie w koncu skończy[emoji37]

U mnie ciepło i słońce od rana....i co z tego jak gnije do 17 w pracy...ogólnie w przyszłym tygodniu idę po clo i zadziałały z tym :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen[emoji110]
U mnie clo obudzilo lewy jajnik przyspieszylo owulacje nawet teraz mam podwojne czesciej juz bez clo. Czekam na @ i zaczynam brac clo od 3-7

reklama
Do góry