reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Leze od godziny i zasnac nie moge. Mysle o tylu rzeczach ze mozg to mi zaraz chyba elsploduje[emoji37]

Lusia wlasnie przegladam.
Bum na razie nie mam od kogo zalatwic clo, nawet nie wiem czy w ciagu miesiaca sie do endo dostane[emoji37] rodzinny mi nie przepisze na pewno, szczegolnie moj rodzinny.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny wieczornie...
Moje starania pod wielkim znakiem zapytania w tym cyklu raczej nic nie będzie. Nie wiem czy będzie następny cykl. Powoli odpuszczam, zastrzyki były moją jedyną deską ratunku... Niestety znowu nic...owulacji znowu nie ma, a dziś 22dc....brak mi już sił to już 1,5 roku :( nawet już nie płaczę po prostu godzę się, że nigdy nie usłyszę "mamo" pod moim adresem....zostanę jeszcze w tabelce ale raczej nie liczę na nic
Aż nie wiem co powiedzieć. Wierzę w to że kiedy się odpuszcza to wtedy będzie niespodzianka, lecz sama odpuścić nie umiem..
Nie tylko Wy macie dupny dzień bo ja też :( niestety czuję,że kolejny cykl nie będzie tym zakończony ciąża :/ w robocie atmosfera jakby miała być wojna,w dodatku mnie ta choroba jeszcze trzyma :( wszystko jest po uju że tak powiem :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Bierz jakieś witaminy :*

Dziewczyny chciałabym tak bardzo was pocieszyć, ale aktualnie to nawet mój mnie pociesza. ..przed chwila zrobił mi kąpiel ze świecami, a ja ryczalam jak bobr [emoji45]
Nuria piekne sukienki maja na chi chi london wpisz w google cudne
Potwierdzam. Koekzanka miała na własnym ślubie i była bardzo zadowolona.
Arte u mnie zaraz rok bedzie staran i tez nic[emoji58][emoji37]

Ściskam :* :/
Stokrotka powiem Ci tak, mi się udało zajść w ciąże z CLO za pierwszym razem,ale miałam wyregulowane wszystkie hormony jak tsh i prolaktynę.I jestem przekonana,że bez Clo to dalej byśmy się strali [emoji58]

oar8ugpjafqeooh5.png
I właśnie dlatego nie chce działać pochopnie i lecieć do lekarza z pomysłem clo [emoji6] bo chce zrobić re badania, ale poczekam jeszcze w poniedziałek. Zobaczę czy się mi uda... jak nie to szukam gina prywatnie bo czytałam opinie, ze jak wizyty prywatnie są to lekarz obchodzi ta procedurę z rejestracja gdzie niego się dodzwonić.

Te zioła zamówię, dziękuję za wsparcie. Jesteście cudowne. Mimo że jestem tu od niedawna bardzo mi miło, że jesteście tak kochane.

A z ginem prywatnie nie chodzi o to ze nie mam aż tak kasy, po prostu szkoda mi jej na taką wizytę kiedy mogę pójść na NFZ.
Agnesis tak ostatnio to na fb widziałam :
1494016956-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t3d [emoji272]
Jak problemy skórne to polecam z ręką na sercu Bio Oil. Przy regularnej pielęgnacji codziennie uda się piękny efekt wypracować.
Lecę spać, jutro będę miała ciężki dzień, pomódlcie sie o mnie, abym dobrze sie czuła w samolocie [emoji58][emoji58][emoji16][emoji16]

I
oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Trzymam kciuki za samolot !

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Mnie strasznie dobija rzeczywistość.
Ta praca... gdybym zaszła w ciążę od razu L4.
Kwestie rodzinne albo ich brak.
Mieszkanie, w końcu byśmy podjęli decyzję czy odkładamy cześć na działkę, dom czy stawiamy niewielki domek u teściów.
Wszystko momentalnie by się rozwiązało a tak.. ja rycze ze stres, że bezadziejnie i zero zmian, bo tak "mamy czas" ... [emoji20]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Witam sie z rana[emoji58]
Humor to mam tak zje*any ze szok. I tak pewnie bedzie przez caly weekend[emoji58]
Powiedzialam mojemu o sukience, czekam na reakcje jak zaraz z pracy wroci.
Czuje ze bedzie ciekawie.

Carmen jak sie czujesz? O ktorej lecisz?
Wez Ty mnie zabierz ze soba, tak mam ochote rzucic w cholere to wszystko[emoji58]
Stokrotenka wlasnie mysle o chi chi london takiej bialej w wersji midi.

I jeszcze ta pogoda. Znowu pada od rana, zimno. Kiedy to sie w koncu skończy[emoji37]

U mnie ciepło i słońce od rana....i co z tego jak gnije do 17 w pracy...ogólnie w przyszłym tygodniu idę po clo i zadziałały z tym :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen[emoji110]
U mnie clo obudzilo lewy jajnik przyspieszylo owulacje nawet teraz mam podwojne czesciej juz bez clo. Czekam na @ i zaczynam brac clo od 3-7

reklama
Do góry