reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny doradzcie, moj brat rodzony bierze slub we wrzesniu i mamy teraz dylemat czy jechac tam dzien wczesniej czy tego samego dnia rano? Problem tkwi w tym ze On bierze slub ponad 300 km od Nas. I trzeba tam dojechac kawal drogi.
I nie wiem czy jechac dzien wczesniej i nocowac w hotelu czy tego samego dnia gdzies rano.
A gdzie jeszcze fryzjer? Makijaz?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny doradzcie, moj brat rodzony bierze slub we wrzesniu i mamy teraz dylemat czy jechac tam dzien wczesniej czy tego samego dnia rano? Problem tkwi w tym ze On bierze slub ponad 300 km od Nas. I trzeba tam dojechac kawal drogi.
I nie wiem czy jechac dzien wczesniej i nocowac w hotelu czy tego samego dnia gdzies rano.

Ja bym jechała na spokojnie dzień wcześniej, żeby się wyspać, całą noc będziecie szaleć przecież, kosmetyczne i fryzjera na pewno ktoś Ci doradzi, umów się wcześniej i już.

Lepiej jechac wczesniej poszukac tam fryjera.

Jedz szybciej ;)

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Nuria pewnie ze szybciej, jak masz dobry kontakt ze szwagierka to od razu i niech Tobie umówi fryzjera i makijazystke [emoji6]

Ja jakoś mam dola. Oczytalam się o pcos i jakoś mi smutno. Na dodatek w rodzinie mojego D dziś się dowiedzieliśmy ze jest jedną w ciąży. Ciesze się ich szczęściem, ale jednocześnie mi przykro :/

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Nuria pewnie ze szybciej, jak masz dobry kontakt ze szwagierka to od razu i niech Tobie umówi fryzjera i makijazystke [emoji6]

Ja jakoś mam dola. Oczytalam się o pcos i jakoś mi smutno. Na dodatek w rodzinie mojego D dziś się dowiedzieliśmy ze jest jedną w ciąży. Ciesze się ich szczęściem, ale jednocześnie mi przykro :/

Nie czytaj za dużo o pcos bo to i tak w niczym nie pomoże..zreszta ja jestem żywym dowodem na to ze i z tym problemem można zajść w ciąże i to w dodatku dwa razy. Tobie tez się uda i reszcie dziewczyn tez. Najgorsze jest tylko czekanie,bo prawda jest taka ze każda z nas na "swój czas" pomimo ze to czekanie jest denerwujące i dobijające .. Główka do góry

Ale nie mam dzis humoru boze[emoji58] do tego moj mnie wkurza, nawet tym ze spi[emoji46]
I zaczelam miec watpliwosci co do mojej sukienki na slub[emoji58] zaczyna mi sie po prostu nie podobac, ona mnie skraca, splaszcza biust ktorego i tak nie mam[emoji58] Chyba bym chciala jednak krotsza, rozkloszowana ktora podkresli talie i w ogole, taka za kolano.
Juz slysze gderania mojego jak mu o tym powiem[emoji58]
Niby to tylko cywilny, ale jednak chcialabym super wyglądać, nie wiem czy bedzie Nam dane wziac koscielny aby zaszalec z sukienka. Roznie moze jeszcze byc.
I nie wiem co robic, bo ta mialam za tydzien juz do krawcowej oddac na przerobke[emoji58]
Ehhh jestem zla sama na siebie. O wszystko i o nic.

Ja dziś też mam ujowy dzień. Z rana nawet placzki mnie dopadły :(

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale grzmi , jak ja nie lubię burzy brrrr
aa93bdd01d6adc977c59c4df87050175.jpg

reklama
Nie czytaj za dużo o pcos bo to i tak w niczym nie pomoże..zreszta ja jestem żywym dowodem na to ze i z tym problemem można zajść w ciąże i to w dodatku dwa razy. Tobie tez się uda i reszcie dziewczyn tez. Najgorsze jest tylko czekanie,bo prawda jest taka ze każda z nas na "swój czas" pomimo ze to czekanie jest denerwujące i dobijające .. Główka do góry

Tylko do tej pory powinnam być dawno wciąż bo w sumie nie zabezpieczamy się od bardzo dawna.. jakiś smutek mnie ogarnął [emoji45]

Do góry