reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tylko do tej pory powinnam być dawno wciąż bo w sumie nie zabezpieczamy się od bardzo dawna.. jakiś smutek mnie ogarnął [emoji45]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

No wiem,rozumiem [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17].....moze clo na stymulacje jajec ?

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
No wiem,rozumiem [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17].....moze clo na stymulacje jajec ?

Zrzucenie trochę kg. Zmienię dietę, a przede wszystkim odrzuce nabiał bo wszystko to co może mi dorzucać inne hormony oczywiście to "żrem ". Boje się ze jak powiem swojemu o stymulacji to mi powie ze sami też zajdziemy. .. tylko nie zdaje sobie sprawy z tego jak jest na stan obecny.

Z tego wszechogarniającego wkurwa dzis chyba jakiegos nadciśnienia dostałam. W głowie mi sie kręci i mam takie dziwne uczucie, którego opisać nie potrafię. Chyba pójdę spać [emoji53]
Czuje sie jak pijana [emoji52]

Zrzucenie trochę kg. Zmienię dietę, a przede wszystkim odrzuce nabiał bo wszystko to co może mi dorzucać inne hormony oczywiście to "żrem ". Boje się ze jak powiem swojemu o stymulacji to mi powie ze sami też zajdziemy. .. tylko nie zdaje sobie sprawy z tego jak jest na stan obecny.

A ja normalnie nie zachodziłam!!!! Próbuj ze stymulacja bo tak to będziesz próbowała w nieskończoność :( oczywiście dietka ok,odrzuć coś i może pobiegaj troszkę ..

A ja normalnie nie zachodziłam!!!! Próbuj ze stymulacja bo tak to będziesz próbowała w nieskończoność :( oczywiście dietka ok,odrzuć coś i może pobiegaj troszkę ..

Konsultowane to wszystko z ginem było ?? Jak to u Ciebie wyglądało ? Możesz mi opowiedzieć ? :*

Z tego wszechogarniającego wkurwa dzis chyba jakiegos nadciśnienia dostałam. W głowie mi sie kręci i mam takie dziwne uczucie, którego opisać nie potrafię. Chyba pójdę spać [emoji53]

Ja tak mam od dwóch tygodni z tymi zawrotami :( nie wiem czy to hormony czy uj wie co .....
Mam nadzieje, ze jutro w samolocie dam radę cholera jasna :(
Agnes idź spać , to najlepsze rozwiazanie [emoji106]

Łącze sie z Wami w bólu[emoji58] ten dzien to jakas katastrofa[emoji37]
Wzielam juz dzisiaj 4 tabletki przeciwbolowe, tak mnie leb boli. I szczeze mowiac mam gdzies to ze tyle na dobe nie mozna. Trzeba bedzie to jeszcze wezme. Dzisiaj to juz wszystko mi obojetne[emoji58][emoji37]

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app

Konsultowane to wszystko z ginem było ?? Jak to u Ciebie wyglądało ? Możesz mi opowiedzieć ? :*

Wiesz to nic takiego, byłam u gina na NFZ i on mi powiedział ze normalnie zajdę ,w ogóle nie wykonując usg i nie kontrolując niczego .... A wiedział ze mam problem z jajnikami. A jak mówiłam ze podejrzewam ze nie owuluje to powiedział ze mam sie odstresować
Wkurw..się, wypłakalam i poszukałam dobrego prywatnego gina, okazało się ze jest tez endokrynologiem.......
tutaj na forum dowiedziałam się o ziołach wiec piłam je (to był akurat drugi miesiąc ich picia)
Jak poszłam na wizytę to powiedział,ze prawy jajnik w ogóle nie trybi bo był cały w cystach, odnośnie lewego powiedział ze jest w sZoku ze znajdował sie na nim pęcherzyk.... Miał 17cm i po wizycie powiedział, ze jak mi sie nie uda to wrócić do niego.
Oczywiście po raz kolejny dostałam okres i poszłam do niego bez kolejki, wypisał clo, powiedział jak brać i ze jak test będzie pozytywny to wrócić....powiem ci szczerze, ze nie myślałam ze zajdę już za 1ym razem bo przy tym clo nic a nic nie czułam wiec pomyslałam,ze na mnie nie zadziałał.
W ogóle powiedział,ze nie będzie kontrolował mi ile mam pęcherzyków przy clo bo stwierdził Ze nie mam sobie zawracać głowy i sie totalnie odstresować . Nie wiem czy to miało wpływ, ale faktycznie dopomoglo.
Także wiesz, znajdź dobrego prywatnego bo ci na NFZ ch...ja robią. Niech cię chociaż przez jeden lub dwa cykle sprawdzi jak sie jajniki zachowują o jak duże masz jajeczka. Na pewno przepisze clo na stymulację a ja osobiście polecam ziółka ojca sroki. !nie są najgorsze
Dobra kuniec nudzenia ahahha

reklama
Do góry