reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka ja nie wiem, ale gdy przegladam moje zdjecia w tej sukience to jestem zla. Ot tak po prostu. Zaczynam doszukiwac sie wad w niej.
Gdy ja powiem mojemu ze to jednak nie "ta" sukienka toz to on mnie chyba zamorduje. Madry bo wlozy garnitur i po sprawie[emoji58]
Oj ciezki dzien mnie dzis chyba czeka. Sama ze soba nie wytrzymam

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majka ja nie wiem, ale gdy przegladam moje zdjecia w tej sukience to jestem zla. Ot tak po prostu. Zaczynam doszukiwac sie wad w niej.
Gdy ja powiem mojemu ze to jednak nie "ta" sukienka toz to on mnie chyba zamorduje. Madry bo wlozy garnitur i po sprawie[emoji58]
Oj ciezki dzien mnie dzis chyba czeka. Sama ze soba nie wytrzymam

Pomarudzi i mu przejdzie. Masz prawo być panną młodą z piekła rodem hehehe

Moj dzisiejszy bebzon , zaraz ide na wizyte [emoji38]
1493974514-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t2d [emoji272]

72478b3efb3bcea46ed9902901f48709.jpg

To mój mały balonik z rana po wysiusianiu i po wymiotach. Z tyg na tydzień się zaokrągla [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rośnie dzidziolek [emoji169] oby siurek [emoji5] a nie chxesz na 4d jechać tam gdzie bylas na poczatku w pl ? Piękne by foto bylo

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t2d [emoji272]

Ale nie mam dzis humoru boze[emoji58] do tego moj mnie wkurza, nawet tym ze spi[emoji46]
I zaczelam miec watpliwosci co do mojej sukienki na slub[emoji58] zaczyna mi sie po prostu nie podobac, ona mnie skraca, splaszcza biust ktorego i tak nie mam[emoji58] Chyba bym chciala jednak krotsza, rozkloszowana ktora podkresli talie i w ogole, taka za kolano.
Juz slysze gderania mojego jak mu o tym powiem[emoji58]
Niby to tylko cywilny, ale jednak chcialabym super wyglądać, nie wiem czy bedzie Nam dane wziac koscielny aby zaszalec z sukienka. Roznie moze jeszcze byc.
I nie wiem co robic, bo ta mialam za tydzien juz do krawcowej oddac na przerobke[emoji58]
Ehhh jestem zla sama na siebie. O wszystko i o nic.

Ja założyłam jedna suknie w salonie i wiedziałam że to ta. Potem przymierzałam jeszcze inne ale już kręciłam nosem. To trzeba przymierzyć i wyobrazić sobie minę przyszłego męża [emoji7]
Przeszłam się po salonie i zaczęłam tańczyć [emoji4] coś pięknego. No i nie jestem za kupowaniem sukni ślubnej po kimś - dla mnie to jak zabieranie po kimś szczęścia [emoji5] dlatego swoją trzymam w szafie w Polsce i tak się nie zwróci a kiedyś pokaże przyszłym pokoleniom

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Nuria my działamy od zeszłego piatku, w pon mamy wizyte z małżem. jestem ciekawa co gin nam powie, jaki ma pomysl na nas.

Mi juz nic nie pomoze. Chyba dzis ja wystawie i mojemu nic nie powiem na razie. Plakac mi sie chce po prostu.
A moj jak mnie wku*wi to mu powiem ze zadnego slubu moze nie byc.

Bum kciuki za wizyte[emoji109][emoji7]
Arte ja sie zdecydowalam na uzywana, bo stwierdzilam ze nie bede tyle kasy tracic na nowa skoro robimy tylko male przyjecie dla rodziny itp, no i ze to cywilny, a nie koscielny.
Ehh az mnie brzuch zaczal bolec[emoji58]

Dzol no w koncu napisalas[emoji7][emoji8] a myslalam o Tobie, myslalami Cie przyciagnelam[emoji7]
My dzialalismy tylko 3 razy w tym cyklu, bo stwierdzilam ze nie ma sensu sie bzykac bo i tak nic z tego[emoji58]
Ja ostanio w okresie okoloowulacyjnym nawet moich jajnikow nie czuje. One chyba juz przeszly na emeryturę[emoji58]
Jestem taka zla na siebie ze nawet w ciaze zajsc nie mogę, ze zaczynam nienawidzic samej siebie, swojego ciala i co gorsze mojego faceta[emoji37][emoji58]

Niech ktoras mnie opieprzy bo juz zaczelam lapac dola[emoji37][emoji58]

my działamy co 2 dzień, też nie czuje jajników, nic nie boli, więc i owu pewnie nie było. Niby przypadła na majówke ale mam plan działać do @.
No chyba, że gin mnie w poniedziałek sprowadzi na ziemie.

reklama
Bum ale masz piękna piłeczkę [emoji7]

My w ogóle ostatnio nie działamy, ale chyba się poddałam jeszcze przed tymi badaniami ze nie mam owulacji [emoji22][emoji20]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do góry