reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
72478b3efb3bcea46ed9902901f48709.jpg

To mój mały balonik z rana po wysiusianiu i po wymiotach. Z tyg na tydzień się zaokrągla [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dorcia oby szybko ktorys Ci sie przydał z tych testow![emoji7]
Agnesis tez mi sie spodobal temat pracy maturalnej, tez bym sporo napisala[emoji7]
Carmen piękny brzuszek[emoji8]

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app

Ale nie mam dzis humoru boze[emoji58] do tego moj mnie wkurza, nawet tym ze spi[emoji46]
I zaczelam miec watpliwosci co do mojej sukienki na slub[emoji58] zaczyna mi sie po prostu nie podobac, ona mnie skraca, splaszcza biust ktorego i tak nie mam[emoji58] Chyba bym chciala jednak krotsza, rozkloszowana ktora podkresli talie i w ogole, taka za kolano.
Juz slysze gderania mojego jak mu o tym powiem[emoji58]
Niby to tylko cywilny, ale jednak chcialabym super wyglądać, nie wiem czy bedzie Nam dane wziac koscielny aby zaszalec z sukienka. Roznie moze jeszcze byc.
I nie wiem co robic, bo ta mialam za tydzien juz do krawcowej oddac na przerobke[emoji58]
Ehhh jestem zla sama na siebie. O wszystko i o nic.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale nie mam dzis humoru boze[emoji58] do tego moj mnie wkurza, nawet tym ze spi[emoji46]
I zaczelam miec watpliwosci co do mojej sukienki na slub[emoji58] zaczyna mi sie po prostu nie podobac, ona mnie skraca, splaszcza biust ktorego i tak nie mam[emoji58] Chyba bym chciala jednak krotsza, rozkloszowana ktora podkresli talie i w ogole, taka za kolano.
Juz slysze gderania mojego jak mu o tym powiem[emoji58]
Niby to tylko cywilny, ale jednak chcialabym super wyglądać, nie wiem czy bedzie Nam dane wziac koscielny aby zaszalec z sukienka. Roznie moze jeszcze byc.
I nie wiem co robic, bo ta mialam za tydzien juz do krawcowej oddac na przerobke[emoji58]
Ehhh jestem zla sama na siebie. O wszystko i o nic.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Cyba już dopada Cię stres przed ślubem ale jak masz potem pluć sobie w brodę to może faktycznie ją zmień...

Do góry