reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hey dziewczyny, czuje sie chu.....owo
Stale mi zle, doszly migreny i nie mam checi do zycia, nawet nie ciesze sie ta ciążą tak, jak bym chciala :(
Lusia przykro mi z powodu babci. Ja z moja tez sie nie pozegnalam i nawet na pogrzeb nie dolecialam wiec dopiero mam wyrzuty sumienia :( poszlam na cmentarz dwa dni po wszystkim
Z jednej str dobrze,ze tak sie stalo bo nie przezylabym tego pogrzebu.......
Milej majowki Wam wszystkim

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Moja @ stroi sobie żarty. W pierwszy dzien była normalna, a od wczoraj prawie nic. Plamienie jakieś lekko zabarwione. Moze cykl bezowulacyjny był i dlatego tak [emoji848]
A na majówkę nawet planów nie mamy. Zimno jest, ja we wtorek do pracy i doopa [emoji52]

Hej swiat mi sie zawalil babcia zmarla w nocy[emoji22] na wesele i slub nie poszlismy
Przykro mi :(
Mojego D babcia zmarła 13 stycznia (w urodziny mojego D taty), 13 lutego prababcia mojego D - strasznie to przeżywał [emoji20]
Dziękował mi ze do prababci na ostatni dzień babci go wyciagnelam bo nie umiał myśleć po śmierci najbliższej babci [emoji45]
Ściskam Cię mocno :*
Majka to Ty ostatnio pisalas ze dostalas zaproszenie na komunie ktora jest za tydzien?
My dzis dostaliśmy zaproszenie na komunie ktora jest 14.05, za 2 tygodnie, od dalszej kuzynki mojego. Najlepsze jest to ze napisali smsa abysmy przyszli...Ani nie przyjechali, ani nie zadzwonili. No szok[emoji47]
Co gorsza moj mowil abysmy poszli, no myslalam ze mu przywale patelnia bo akurat kotlety smazylam.
Zapewne ktos im odmowil i Nas na to konto zaprosili.
Po prostu wstyd. Jak mizwma kogos na ostatnia chwile zapraszac?
U mnie w rodzinie na komunie, chrzest jakis dobre 1.5 miesiaca wczesniej sie zaprasza, aby na ten dzien zdazyc wolne w pracy wziasc i w ogole.
Alez jestem zla.
Oczywiscie nie ma mowy ze pojdziemy. Juz mojemu to z glowy wybilam.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
My dostaliśmy zaproszenie we wtorek na wesele w sobotę (to był listopad ) naszego kolegi, ale powiedział wprost ze rodzina mu odmówiła i byliśmy na liście rezerwowych. Poszliśmy i było najlepsze wesele na jakim byłam. Na dodatek nie powiedzieli, ze od razu robią chrzciny, a my kupiliśmy mega wielkiego misia na wesele, wiec dostała malutka na chrzciny w sumie. Misiek okazał się hitem, nikt z gości nie wpadł na to, a my nawet nie wiedzieliśmy o chrzcinach
Tak to ja [emoji4] do nas akurat przyjechała ta moja szwagierka z dziećmi z zaproszeniem i jechali dalej do rodziny i inna tego samego dnia do mnie dzwoniła że też dostała. U niej to akurat problem z organizacją i takie trochę olewatorskie podejście do wszystkiego. U nas to zbyt bliska rodzina żeby odmówić ale do kościoła nie pójdę. Nie którzy mają poprostu tupet i wcale się tym nie przejmują.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A w komunii to nie jest najważniejszy kościół ? Czemu tak ?

Padam... obcilam i umylam psa. Kręgosłup mnie boli..

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

@luska22 [emoji22][emoji22][emoji22] przykro mi bardZo[emoji22][emoji22][emoji22]musisz przejsc zalobe,placz ile tylko potrzebujesz[emoji20]
Scisakam...

@Nuria taaaaak [emoji5]juz sie nie moge doczekac [emoji4]

@agnesis a moze to bylo plamienie implantacyjne?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

agnesis no właśnie siurnij [emoji41]

Carmen bidulko , wspolczuje migreny tez przez nie przechodzilam [emoji8]

Lusia moje kondolencje [emoji17]

Moj P po 6godzinach dopiero skręcił komode do mlodego [emoji23][emoji23] tapeta oczywiście do wzoru [emoji48]
1493502859-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t4d [emoji272]

reklama
Carmen współczuję Ci ze tak sie zle czujesz[emoji58] ale musisz przetrwac Kochana, przyjdzie czas że bedzie lepiej[emoji8]
Agnesis moze faktycznie zrob test co? Na pewno Cie uspokoi, bo tak to bedziesz sie tylko zastanawiac.
Funia wez mnie zabierz ze soba![emoji23] nie zajmę duzo miejsca[emoji23] zazdroszcze, szczegolnie ze u Nas taka pogoda kiepska.
Bum piekna komoda[emoji7]
Dzol , Wonde, Arte co slychac?[emoji8]
Anula gdzie Ty sie podzialas?
Ciezarowki jak sie czujecie?
[emoji7][emoji8][emoji173]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry