reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mni dzis sasiadka wkurzyla. W koncu dzis swieci slonce, wieje fajny wiaterek. Zrobilam pranie, upralam 2 komplety pościeli, mysle fajnie mi je wiatrek przewieje. Powiesilam z tylu podworka. I sąsiadka mi nagadala ze nie szanuje swietej niedzieli ze pranie wywiesilam[emoji47][emoji47][emoji47] nosz kurde. Nerwa mi ruszyla tylko

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha powiedz żeby w trąbke cie cmokła [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Było jeszcze stringi wywiesic na złość

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuria ja zawsze tez bylam zdania,ze w niedziele.sie tego nie.robi ale odkad mieszkam we wloszech a to juz prawie.8 lat to wieszam zawsze [emoji23][emoji23] tam ludzie na to nie patrza, zreszta jak mieszkasz w domku i masz.miejsce na podworku to czemu nie
A po drugie jak sa dzieci to sie nie patrzy na to czy niedziela, nas jest jeszcze trzech a 7/7 piore i prasuje bo niestety ciuchow jest zawsze pełno. Trzeba było jej dosrac ze to twoja sprawa kiedy pierzesz , a po drugie jest slonce wiec korzystasz. Oooooo

2nn3dqk3wi25eoiy.png

@Nuria miej sasiadke w powazaniu[emoji16]wieszaj do woli,ja bym jeszcze jedno wyprala a co[emoji3]

Fajnie by bylo wrocic z niespodzianka[emoji2]dzis 7dc wiec owu powinna byc na wyjezdzie[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Funia [emoji5]
Moja kolezanka tez sie troche staralao dziecko, pojechali z mezem na 2 tygodnie na wakacje i wrocili juz we troje bo zaszla w ciaze na wyjezdzie[emoji5] takze korzystaj[emoji5]

Ogolnie to staram sie unikac prania, sprzatania w swieta. Ale ze dzis pierwszy raz od dłuższego czasu wyszlo slonce to chcialam skorzystac i oo co mnie spotkalo[emoji23] dobrze ze mojego nie bylo bo by jej nagadal[emoji23]
Umiem juz makijazem odchudzic sobie nos[emoji106][emoji5][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

@Nuria fajnie by bylo zajsc ale nie napalam sie [emoji5]to bedzie pierwszy cykl staran wiec wiesz[emoji4]

Makijazem mozna zdzialac cuda a co dopiero jak sie zaszalo na promo w rossamnie [emoji12][emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny testu robić nie ma sensu w moim przypadku, bo krwawienie przyszło w terminie.
Nuria niech sie sąsiadka zajmie sobą i swoim podwórkiem. Ja w niedziele potrafię odkurzacz włączyć, pranie tez robie w niedziele, choć pranie to mam wrażenie, ze robie przez cały tydzień [emoji23].. jak oboje pracujemy w sobotę i wracamy zmęczeni to na sile mamy sprzątać chatę, żeby sąsiadów zadowolić? W dupie to mam jaki jest dzien tygodnia. Robie to co mi pasuje.
Tynka spław teściów. Trzymaj sie dzielnie, jeszcze troszeczkę. Wiem, ze dla Ciebie to cała wieczność, ale innego wyjścia nie ma, tylko cierpliwość...

Hahahaha powiedz żeby w trąbke cie cmokła [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Było jeszcze stringi wywiesic na złość

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji23][emoji23][emoji23]
Ooo tak, w moim stylu [emoji106][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Hej dziewczyny. Zostałam wywołana to się odzywam
Co u mnie? Wczoraj byłam na kolejnym usg. Na prawym jajniku 3 pecherzyki ale nadal 9mm. Na lewym jeden - wczoraj miał 11mm. Mało rosną i wolno. Przez 2 dni 2mm to zdecydowanie za mało. Endometrium 9mm czyli książkowe. Jutro po pracy kolejne usg. to będzie 18dc... troche długo to wszystko trwa...:( za chiny ludowe nie będzie owu w 20dc jak w poprzednim cyklu. Także cieszyć się już nie cieszę. Euforia mi przeszła, mam wizje kolejnego cyklu z zastrzykami.

Do góry