reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynki panika wynika z jej wiedzy, to tak jak mówią że lekarze są najgorszymi pacjentami. Ja urodziłam małą równo dwa tygodnie po terminie. Cały 42 tc przeleżałam w szpitalu i nie przejmowałam się w ogóle. Czasem lepiej jest nie wiedzieć.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie moge sobie znajsc miejsca tak mi zle nie wiem co bedzie dalej tak bardzo tesknie i mi jej brak nie pozegnalam sie z nia[emoji22]

Nie moge sobie znajsc miejsca tak mi zle nie wiem co bedzie dalej tak bardzo tesknie i mi jej brak nie pozegnalam sie z nia[emoji22]

Ja ze swoją tez nie zdążyłam sie pożegnać [emoji20] do dzis o tym myśle, ze gdybym wstała wcześniej to bym zdążyła [emoji20]

Lusia bardzo mi przykro z powodu smierci babci. Przezyj strate po swojemu, wyplacz sie. To Ci pomoze.
Babcia juz jest po drugiej stronie, nie cierpi, nic ja nie boli. Patrzy na Ciebie z gory. Jest blisko.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Majka to Ty ostatnio pisalas ze dostalas zaproszenie na komunie ktora jest za tydzien?
My dzis dostaliśmy zaproszenie na komunie ktora jest 14.05, za 2 tygodnie, od dalszej kuzynki mojego. Najlepsze jest to ze napisali smsa abysmy przyszli...Ani nie przyjechali, ani nie zadzwonili. No szok[emoji47]
Co gorsza moj mowil abysmy poszli, no myslalam ze mu przywale patelnia bo akurat kotlety smazylam.
Zapewne ktos im odmowil i Nas na to konto zaprosili.
Po prostu wstyd. Jak mizwma kogos na ostatnia chwile zapraszac?
U mnie w rodzinie na komunie, chrzest jakis dobre 1.5 miesiaca wczesniej sie zaprasza, aby na ten dzien zdazyc wolne w pracy wziasc i w ogole.
Alez jestem zla.
Oczywiscie nie ma mowy ze pojdziemy. Juz mojemu to z glowy wybilam.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak to ja [emoji4] do nas akurat przyjechała ta moja szwagierka z dziećmi z zaproszeniem i jechali dalej do rodziny i inna tego samego dnia do mnie dzwoniła że też dostała. U niej to akurat problem z organizacją i takie trochę olewatorskie podejście do wszystkiego. U nas to zbyt bliska rodzina żeby odmówić ale do kościoła nie pójdę. Nie którzy mają poprostu tupet i wcale się tym nie przejmują.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry