Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wesele w ta sobote bierzmowanie 7 maja potem rocznica nasza wiec duzo imprez nam sie szykujeLusia trzymam mocno kciuki za babcie:-*
Co ja napisalam, nie 26, a 28 ta komunia. Nie lubie takich imprez.
Nessi to super ze juz czujesz dosc dobrze maluszka:-*
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie dobrze kochana nie zamartwiaj sie na zapas chlopcy lubia dluzej posiedziec moj brat urodzil sie prawie dwa tygodnie po terminie a ja poltora miesiaca przed mialam urodzic sie poczatku kwietnia a urodzilam sie w lutym moja mama nie miala ubranek ani wozka lozeczka tez nie mialam moja mama swietowala ostatki robila metrowca a ja kocham to ciasto[emoji5] trzymam kciuki za twojego maluszkaNie dopisałam ze mam okropny humor i chce mi się płakać bo będę tu bardzo długo.
Fajny zestawNuria my tez mamy komunie. Kompletnie nie wiem w co sie ubrać, bo nie mam ochoty kupować kolejnej kiecki, która bedzie pózniej wisieć w szafie. Myśle o spodniach i koszuli plus szpilki, co myślicie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nas tak zaprosila wlasnie na bierzmowanie corka chrzesnego mojego meza nie idziemy bo mamy wesele w ta sobote wiec nie mam zamiaru co tydzien imprezowacJa też dostałam dzisiaj zaproszenie na komunię syna mojego męża siostry i nie zgadniecie kiedy ta komunia. Za tydzień 07.05 niektórzy to mają tupet. W co ja się ubiorę to w ogóle nie wiem i do kościoła nie pójdę.
Tak kochana na NFZ przy drugiej stracie już należy się na NFZ