reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi przyszła to i pójdzie [emoji12]
Nuria No ubrać tez musimy sie od nowa, ale przynajmniej jak kupie spodnie to bede ich używać częściej niż raz w roku [emoji6] staremu tez już zapowiedziałam, ze kupuje spodnie z materiału, nie żadne tam na kant garniturowe [emoji6]

Hej

Ale mi Adaś dał popalić w nocy :-/, potem cały dzień chodzę i ziewam plus ta pogoda :-( ale staram się nie narzekać , bo to mój ostatni niemowlak w domu .

Agnesis - ja chrzczę mojego za 3 tygodnie może tez spodnie ubiorę dobry pomysł , tak naprawdę u mnie cokolwiek żeby brzuch zakryć hehe

Dorcia- przerabiałam to w tamtym roku w Lidlu , wszyscy grillowali a ja w pracy , ale niech Ci szybko zleci :-)

Tynka- co tam ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej

Ale mi Adaś dał popalić w nocy :-/, potem cały dzień chodzę i ziewam plus ta pogoda :-( ale staram się nie narzekać , bo to mój ostatni niemowlak w domu .

Agnesis - ja chrzczę mojego za 3 tygodnie może tez spodnie ubiorę dobry pomysł , tak naprawdę u mnie cokolwiek żeby brzuch zakryć hehe

Dorcia- przerabiałam to w tamtym roku w Lidlu , wszyscy grillowali a ja w pracy , ale niech Ci szybko zleci :-)

Tynka- co tam ?

Jak miło,że ktoś też pracuje w tym cyrku co i ja :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Urodził się syn temu palantowi z pracy. Przynajmniej jakiś czas go nie będzie. Uff

A my nawet nie mamy kiedy popracować nad potomkiem :(

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Agnesis tez planuje podobny zestaw, czarne spodnie plus koszula i szpilki. Gdyby było zimno założę czarna ramoneske. Chociaż rozejrze sie tez za kombinezonem, ale wszedzie tylko dresowe sa, wiec pewnie nie znajde[emoji23]
Anula, Carmen gdzie Wy?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Nuria ostatnio przeglądałam h&m, Reserved i house i w którymś były fajne kombinezony

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki :) zaczyna się majówka ale nie dla mnie bo w niedzielę i wtorek pracuję :/ więc lipa totalna :/ ale tym co mają wolne to życzę słonecznej pogody :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam wolne i co dwie godziny będzie pobudka [emoji23][emoji23][emoji23]

Hej

Tynka- co tam ?

O szybko . Choć ja też myślę o chrzcie w czerwcu. Im mniejsze dziecko Tym lepiej

reklama
Do góry