Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak miło,że ktoś też pracuje w tym cyrku co i jaHej
Ale mi Adaś dał popalić w nocy :-/, potem cały dzień chodzę i ziewam plus ta pogoda :-( ale staram się nie narzekać , bo to mój ostatni niemowlak w domu .
Agnesis - ja chrzczę mojego za 3 tygodnie może tez spodnie ubiorę dobry pomysł , tak naprawdę u mnie cokolwiek żeby brzuch zakryć hehe
Dorcia- przerabiałam to w tamtym roku w Lidlu , wszyscy grillowali a ja w pracy , ale niech Ci szybko zleci :-)
Tynka- co tam ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nuria ostatnio przeglądałam h&m, Reserved i house i w którymś były fajne kombinezonyAgnesis tez planuje podobny zestaw, czarne spodnie plus koszula i szpilki. Gdyby było zimno założę czarna ramoneske. Chociaż rozejrze sie tez za kombinezonem, ale wszedzie tylko dresowe sa, wiec pewnie nie znajde[emoji23]
Anula, Carmen gdzie Wy?
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam wolne i co dwie godziny będzie pobudka [emoji23][emoji23][emoji23]Hej dziewczynki zaczyna się majówka ale nie dla mnie bo w niedzielę i wtorek pracuję :/ więc lipa totalna :/ ale tym co mają wolne to życzę słonecznej pogody
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
O szybko . Choć ja też myślę o chrzcie w czerwcu. Im mniejsze dziecko Tym lepiejHej
Ale mi Adaś dał popalić w nocy :-/, potem cały dzień chodzę i ziewam plus ta pogoda :-( ale staram się nie narzekać , bo to mój ostatni niemowlak w domu .
Agnesis - ja chrzczę mojego za 3 tygodnie może tez spodnie ubiorę dobry pomysł , tak naprawdę u mnie cokolwiek żeby brzuch zakryć hehe
Dorcia- przerabiałam to w tamtym roku w Lidlu , wszyscy grillowali a ja w pracy , ale niech Ci szybko zleci :-)
Tynka- co tam ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W pracy choć trochę luzu [emoji106][emoji106]Urodził się syn temu palantowi z pracy. Przynajmniej jakiś czas go nie będzie. Uff
A my nawet nie mamy kiedy popracować nad potomkiem
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka