reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca a Ty masz czy będziesz też robić prawko ? :D

Xbumx ją Zuzie od początku w spodnie a ona mi wywinela psikusa i woli sukienki :D ale też mi się nie podoba jak małe dziewczynki (noworodki) ubieranie są np w Tutu[emoji14]bo takie inne to nawet nawet ;p mi się może nie podoba bo ja sukienek nie lubię ale kto jak woli[emoji14]

Co do wózków przy Zuzi mama mi kupiła wózek :)

Aaa wczoraj Zuzi jej własny ogródek zrobilam ma tam kwiatki :D a jaka szczęśliwa[emoji14]dzisiaj dokupienia jakieś stokrotki czy coś[emoji14]

Wiecie co dzisiaj zrozumiałam że na NFZ nie ma co się rejestrować zadzwoniłam o 8 a tam miejsc nie ma a ja potrzebuję skierowanie na cito i muszę jechać o 12 i prosić lekarkę żeby mnie przyjęła masakra

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
MAJ:
6.05: Kamila - monitoring
9.05: Luska - monitoring
9.05: Nati - monitoring
10.05: Oleczka - endokrynolog
11.05: Luska - monitoring
16.05: Oleczka - prenatalne
18.05: Oleczka - dermatolog

CZERWIEC:
3.06: Karola - podglądanie dzieciątka

LIPIEC:

SIERPIEŃ:
23.08: Xbum - endokrynolog

Od razu lepiej ;) Kogo jeszcze wpisać?

Ostatnia edycja:
Kruczyca a Ty masz czy będziesz też robić prawko ? :D

Xbumx ją Zuzie od początku w spodnie a ona mi wywinela psikusa i woli sukienki :D ale też mi się nie podoba jak małe dziewczynki (noworodki) ubieranie są np w Tutu[emoji14]bo takie inne to nawet nawet ;p mi się może nie podoba bo ja sukienek nie lubię ale kto jak woli[emoji14]

Co do wózków przy Zuzi mama mi kupiła wózek :)

Aaa wczoraj Zuzi jej własny ogródek zrobilam ma tam kwiatki :D a jaka szczęśliwa[emoji14]dzisiaj dokupienia jakieś stokrotki czy coś[emoji14]

Wiecie co dzisiaj zrozumiałam że na NFZ nie ma co się rejestrować zadzwoniłam o 8 a tam miejsc nie ma a ja potrzebuję skierowanie na cito i muszę jechać o 12 i prosić lekarkę żeby mnie przyjęła masakra

Oleczka mialam robić ale skoro K się zdecydowal to dla mnie bez sensu jest jak dwie osoby mają prawko a w domu jeden samochód... I tak któreś skazane na mpk albo podwozki. Poza tym K teraz wszystko pod dziecko robi... Jak tylko ja bym miała prawo jazdy a dziecko by plakalo lub coś się działo no to wycieczka stop bo mama za kolkiem ;) no i przecież do porodu będzie mnie limuzyna wiezc :D hahaha

dzień dobry ... u mnie piękna pogoda ,tozto chyba lato :)

Kruczyca prawko dobra sprawa :) ja sobie nie wyobrażam inaczej funkcjonować :) chociaż my oboje mamy i każdy swoje auto ... ale mieszkamy w takim miejscu ze bez auta ani rusz .... swoją drogą juz dawno nie jechalam środkami komunikacji miejskiej ..

Ness to co prace porządkowe dziś uskuteczniacie
dalej ?Ja wczoraj żeby nie było posadziłam kwiaty w donice przed domem bo mam ram ambitnie 3 duże :) także robota wykonana ...

Lusia zdrówka ....

Karola jak się czujesz ?

Olusia ee u was też widzę prace ogrodowe .... mam sąsiadka ma 3 latka i uwielbia podlewać także nie musze się martwić :)
co do NFZ masakra !

a my w poniedziałek na szczepienie idziemy ,dostaliśmy zaproszenie z przychodni .... odra,świnka i różyczka zdaje się .... a czy któraś mi powie bo nie zapytałam rejestrując ...jak młody miał szczepienia skojarzone płatne jak był młodszy to teraz chyba tez będzie 3w1 nie ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula no gdyby były 2 samochody to pewnie ze bym robiła i się nie zastanawiala. Mając 1 to bez sensu.
Co do szczepionek to chyba już lepiej aż tak nie mieszac i jak miał skojarzone to tym ciagnac

Anula no gdyby były 2 samochody to pewnie ze bym robiła i się nie zastanawiala. Mając 1 to bez sensu.
Co do szczepionek to chyba już lepiej aż tak nie mieszac i jak miał skojarzone to tym ciagnac
No my musimy działać na dwa nie ma opcji :) jeszcze mamy rajdowy heh bo mój m jeździ w rajdach ... no a co do szczepionki to właśnie się zastanawiam jaka to będzie ...no nic zobaczymy w poniedziałek ... ale jak będzie opcja skojarzonej to taka też wezmę i zapłacę oczywiście niech ukuja raz a porządnie ...

Kruczyca my mamy jedno auto ale zawsze się dogadujemy jak ja potrzebuję gdzieś jechać to K bez problemu mi zostawia mimo że jedno auto skasowalam o słup :D

Anula no ona tak samo dlatego niech ma i się cieszy[emoji14]no na Jana się wbilam i zaraz będę mieć skierowanie :D

Anula co do szczepionek to tak będzie miał te co kiedyś :)

Fakt na początku bałam się ale teraz, sobie radzę[emoji14]

Oleczka no na " wkręta" najlepiej tylko uważaj coby cie nie " zjedli" hehe ...pod gabinetami to zawsze jakieś awantury hehe

Hej:)
Kurde cały czas was czytam ale tyle rzeczy do robienia ze nie mam czasu odpisywać sorki
Bum- mój Maks tez miał taką plamkę pękło naczynko dawałam krople i zeszło po paru dniach
Nessi- ogarniasz taras , ja będę w przyszłym tygodniu ogarniać balkon
Co do słodyczy ja nigdy nie lubiałam , a z Nadia w ciąży jadłam na kilogramy już od drugiego miesiąca
Luska- dużo zdrowia !!!!
U mnie plany na weekend hymm w pracy na popołudnie :( mój będzie musiał sam z dzieciakami coś wymyślić , bo podobno pogoda będzie ładna
Jugo- Łebą wydmy super:-) oj już lata tam nie byłam :) w te wakacje mamy zaglądnąć nad polskie morze
Kruczyca- mój tez tak lubi oszczędzać wszystko by odkładał jak Ty , ale przy pierwszym dziecku człowiek kupuje za dużo , bo nigdy nie wiadomo co się przyda , przy drugim wydatki już są bardziej ekonomiczne
My oby dwoje prawko i dwa auta , ja do pracy autem teraz przy dzieciakach nie wyobrażam sobie bez prawka
Anula- ja robiłam skojarzone szczepionki ta szczepionka to jest 3 w1 , ale teraz jak spóźniliśmy się ze szczepieniem to dawali jemu jakieś inne dwie i nic nie płaciłam

Ja zaraz do pracy , gotuje dziś tylko zupkę , u mnie ciepło i słoneczko :-) w środę odbieramy wyniki mojego m .
Miłego dnia !!!!

Jugo- ja mam monitoring 09.05

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nati no mój juz ma 9 lat skończone ale z tego co pamiętam to za skojarzone 150 zł płaciłam .... juz próbuje mnie szanrazowac czy lego dostanie ha ha pomijam fakt ze wczoraj dostał mega zestaw za 400zl :| ....

Jugo ??
Tynka ??
Azylek ??
Jula ??
Pozostałe kobitki ??

Do góry