reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Anula haha dlatego ja się cieszę że jak Zuza na szczepienie ma iść to jest niewzruszona tym faktem i samej szczepionki też nie czuję ale przy zastrzykach kupywalam jej jakąś drobnostke[emoji14]no to wyskakujesz matka z kolejnych 4 stowek[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Anula haha dlatego ja się cieszę że jak Zuza na szczepienie ma iść to jest niewzruszona tym faktem i samej szczepionki też nie czuję ale przy zastrzykach kupywalam jej jakąś drobnostke[emoji14]no to wyskakujesz matka z kolejnych 4 stowek[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
haha o nie ,nie ma opcji :) najgorsze jest to ze lada dzień ten zestaw wyladuje w pudle z pozostałymi lego [emoji12]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Oleczka u mnie też pogoda mega .... zaraz pranie wieszam i wstawiam następne

Bum no za czasow młodości mego dziecka szczepionka skojarzona to było 3 w 1 hehe

anula haha oki , myślałam , że one jeszcze są [emoji13]

Pogoda u mnie też piękna , mała wyzdrowieje i znów padać będzie...

Bum a jak ona się czuje ?Lepiej już ?

Anula no dzisiaj już lepiej widać jest inna , ma chęć się bawić ale gorączka i kaszel , katar jest z tym kaszlem to ta flegma jej się odkrztusza i kurcze wymiotuje mi nia , ale to nawet chyba dobrze niż by miała ją połykać bo jest tego mnóstwo , nawet dzisiaj zrobiliśmy swoje pierwsze warkoczyki [emoji4]
Oby było już lepiej , antybiotyk ma to musi być ..

reklama
Mój Maks tylko się krzywi przy szczepieniu i tyle dostaje jajko niespodziankę :-)
Bum- 3w1 - Odra , świnka , różyczka , jest podawana w dawcę 5w1 / 6w1 ale nie jestem pewna , ja przez to ze się spóźniłam z terminem nie dali nam już skojarzonej tylko go dwa razy ukuli ....zdrówka dla małej
U mnie tez już pranie na balkonie , a ja uciekam do pracy papa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry