reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lusia nabieraj zdrowia , siły i wracaj [emoji8]

A co u Was dziewczyny wszystko ok jakie plany na weekend ? [emoji4]
Ponoć ma być ciepło [emoji274]

reklama
Lusia nabieraj zdrowia , siły i wracaj [emoji8]

A co u Was dziewczyny wszystko ok jakie plany na weekend ? [emoji4]
Ponoć ma być ciepło [emoji274]
Ja mam spokoj w ten weekend bo K zapisal się na prawko i piątek, sobota, niedziela ma do wieczora wyklady :D pogoda ma być fajna wiec może kogoś wyciagne do skansenu lub botanika. Szkoda w domu siedzieć. No ale zobaczymy. Kupuje sobie witaminki w koncu falvit mama i wit D ;)

lusia: trzymaj się i wracaj szybciutko do zdrowia!

W weekend ma być ponoć ciepło i słonecznie. My w planach mamy Łebę i wydmy :) Mam nadzieję, że to wypali.

Kruczyca ooo będziecie się wozic [emoji609] [emoji23]
Chętnie możesz mnie odwiedzić , ja będę siedzieć z małą w
domu [emoji4]

Jugo oooo piękny weekend się zapowiada [emoji4]

Mnie coś głowa boli ...
Moja mama jutro znów ma czyszczenie bo znów 17 dni krwawi bardzo i musi iść na czyszczenie już drugie jak to nie pomoże to wycinana macice będzie miała [emoji57]

Kruczyca ooo będziecie się wozic [emoji609] [emoji23]
Chętnie możesz mnie odwiedzić , ja będę siedzieć z małą w
domu [emoji4]

Jugo oooo piękny weekend się zapowiada [emoji4]

Mnie coś głowa boli ...
Moja mama jutro znów ma czyszczenie bo znów 17 dni krwawi bardzo i musi iść na czyszczenie już drugie jak to nie pomoże to wycinana macice będzie miała [emoji57]
Bum zdrowka dla mamy! No będziemy się wozic nie wiem czym :D pieniedzorow ubywa ale lokata na wyprawke dla dziecka zalozona :D

xbum: zdrowia dla mamy, niech się wszystko ładnie ustabilizuje.

kruczyca: podoba mi się pomysł z lokatą :)
No na początek zawsze trzeba wydać większą kwote szczególnie przy pierwszym dziecku a tak jak będzie lezec w domu to zawsze pójdzie na coś, a w banku nie dość ze nie na widoku to parę groszy więcej się wyjmie :) ja to w ogóle jestem taki dusigrosz ze gdyby nie trzeba było jesc i coś poplacic to wszystko bym na oszczedzanie dawała :D ale K to wyrownuje bo ma taki charakter, ze ma trochę więcej kasy to łazi po sklepie albo szuka ******* w necie aż nie wyda... A później wala się 5 zegarkow niby z mierzeniem temperatury i inne duperele które za tydzień są do wyrzucenia. Ale teraz mu się ukrocilo :D

reklama
Kruczyca przy pierwszym dziecku na początek to sporo kasy pojdzie na pewno , chociaz u mnie i przy drugim pojdzie bo ani wozka , lozeczka wszystko sprzedalam nawet ubranka sprzedalam bo same rozowe były a mam nadzieję , że drugi to chłopak będzie [emoji4]
Twoj K to jak ja , ja tak samo jak wiwcej kasy to potem na allegro przez 24godziny i co by tu kupic a kupie to choc i tak mi się nie przyda [emoji16]
No przydaje sie autko np w zime , sie nie marznie na przystanku [emoji4]

Jugo ha i tak ze dzisiaj termin zalatwiala a na jutro juz ma ten zabieg to szok , ze nfz tak szybko zadzialal [emoji4]

Do góry