Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam spokoj w ten weekend bo K zapisal się na prawko i piątek, sobota, niedziela ma do wieczora wyklady pogoda ma być fajna wiec może kogoś wyciagne do skansenu lub botanika. Szkoda w domu siedzieć. No ale zobaczymy. Kupuje sobie witaminki w koncu falvit mama i wit DLusia nabieraj zdrowia , siły i wracaj [emoji8]
A co u Was dziewczyny wszystko ok jakie plany na weekend ? [emoji4]
Ponoć ma być ciepło [emoji274]
Bum zdrowka dla mamy! No będziemy się wozic nie wiem czym pieniedzorow ubywa ale lokata na wyprawke dla dziecka zalozonaKruczyca ooo będziecie się wozic [emoji609] [emoji23]
Chętnie możesz mnie odwiedzić , ja będę siedzieć z małą w
domu [emoji4]
Jugo oooo piękny weekend się zapowiada [emoji4]
Mnie coś głowa boli ...
Moja mama jutro znów ma czyszczenie bo znów 17 dni krwawi bardzo i musi iść na czyszczenie już drugie jak to nie pomoże to wycinana macice będzie miała [emoji57]
No na początek zawsze trzeba wydać większą kwote szczególnie przy pierwszym dziecku a tak jak będzie lezec w domu to zawsze pójdzie na coś, a w banku nie dość ze nie na widoku to parę groszy więcej się wyjmie ja to w ogóle jestem taki dusigrosz ze gdyby nie trzeba było jesc i coś poplacic to wszystko bym na oszczedzanie dawała ale K to wyrownuje bo ma taki charakter, ze ma trochę więcej kasy to łazi po sklepie albo szuka ******* w necie aż nie wyda... A później wala się 5 zegarkow niby z mierzeniem temperatury i inne duperele które za tydzień są do wyrzucenia. Ale teraz mu się ukrociloxbum: zdrowia dla mamy, niech się wszystko ładnie ustabilizuje.
kruczyca: podoba mi się pomysł z lokatą
Mi tam tez w autobusie wygodnie ale samochód się przydaje. Straszylam go ze ja zrobie i poleciałKruczyca rowerem [emoji605]
Ja tam lubie naszą komunikacje miejską , czasem ich wspieram w postaci mandatu [emoji23]