reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lusia nabieraj zdrowia , siły i wracaj [emoji8]

A co u Was dziewczyny wszystko ok jakie plany na weekend ? [emoji4]
Ponoć ma być ciepło [emoji274]

reklama
Lusia nabieraj zdrowia , siły i wracaj [emoji8]

A co u Was dziewczyny wszystko ok jakie plany na weekend ? [emoji4]
Ponoć ma być ciepło [emoji274]
Ja mam spokoj w ten weekend bo K zapisal się na prawko i piątek, sobota, niedziela ma do wieczora wyklady :D pogoda ma być fajna wiec może kogoś wyciagne do skansenu lub botanika. Szkoda w domu siedzieć. No ale zobaczymy. Kupuje sobie witaminki w koncu falvit mama i wit D ;)

lusia: trzymaj się i wracaj szybciutko do zdrowia!

W weekend ma być ponoć ciepło i słonecznie. My w planach mamy Łebę i wydmy :) Mam nadzieję, że to wypali.

Kruczyca ooo będziecie się wozic [emoji609] [emoji23]
Chętnie możesz mnie odwiedzić , ja będę siedzieć z małą w
domu [emoji4]

Jugo oooo piękny weekend się zapowiada [emoji4]

Mnie coś głowa boli ...
Moja mama jutro znów ma czyszczenie bo znów 17 dni krwawi bardzo i musi iść na czyszczenie już drugie jak to nie pomoże to wycinana macice będzie miała [emoji57]

Kruczyca ooo będziecie się wozic [emoji609] [emoji23]
Chętnie możesz mnie odwiedzić , ja będę siedzieć z małą w
domu [emoji4]

Jugo oooo piękny weekend się zapowiada [emoji4]

Mnie coś głowa boli ...
Moja mama jutro znów ma czyszczenie bo znów 17 dni krwawi bardzo i musi iść na czyszczenie już drugie jak to nie pomoże to wycinana macice będzie miała [emoji57]
Bum zdrowka dla mamy! No będziemy się wozic nie wiem czym :D pieniedzorow ubywa ale lokata na wyprawke dla dziecka zalozona :D

xbum: zdrowia dla mamy, niech się wszystko ładnie ustabilizuje.

kruczyca: podoba mi się pomysł z lokatą :)
No na początek zawsze trzeba wydać większą kwote szczególnie przy pierwszym dziecku a tak jak będzie lezec w domu to zawsze pójdzie na coś, a w banku nie dość ze nie na widoku to parę groszy więcej się wyjmie :) ja to w ogóle jestem taki dusigrosz ze gdyby nie trzeba było jesc i coś poplacic to wszystko bym na oszczedzanie dawała :D ale K to wyrownuje bo ma taki charakter, ze ma trochę więcej kasy to łazi po sklepie albo szuka ******* w necie aż nie wyda... A później wala się 5 zegarkow niby z mierzeniem temperatury i inne duperele które za tydzień są do wyrzucenia. Ale teraz mu się ukrocilo :D

reklama
Kruczyca przy pierwszym dziecku na początek to sporo kasy pojdzie na pewno , chociaz u mnie i przy drugim pojdzie bo ani wozka , lozeczka wszystko sprzedalam nawet ubranka sprzedalam bo same rozowe były a mam nadzieję , że drugi to chłopak będzie [emoji4]
Twoj K to jak ja , ja tak samo jak wiwcej kasy to potem na allegro przez 24godziny i co by tu kupic a kupie to choc i tak mi się nie przyda [emoji16]
No przydaje sie autko np w zime , sie nie marznie na przystanku [emoji4]

Jugo ha i tak ze dzisiaj termin zalatwiala a na jutro juz ma ten zabieg to szok , ze nfz tak szybko zadzialal [emoji4]

Do góry