reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewuszki bylam dzis na usg bo jednak cos mi sie porypalo

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
No my o córkę też walczyliśmy 4 długie lata, także, niestety wiem co przechodzicie [emoji17]
Jednak nikt nie zatrzyma mojego zegara, czas ucieka
Ale trudno, widać tak ma być
Przepraszam, jestem dziś rozgoryczona [emoji17]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
Mania do mnie tez @ dzis zawitala jest mi smutno ale trzeba zyc dalej

No i wszystko dobrze, mala ze mna byla i moja mama [emoji7][emoji7]
Babcia zadowolona byla,bo za jej czasow trombka byla o ktorej Nessi pisala [emoji23][emoji23]
Dzis mam 8+3 a na usg wyszlo 8+2 wiec sie pokrywa. Nawet nie macie pojecia jak mi ulzylo.
Pierwsze co zobaczyłam na usg to bylo serducho no i jak je zobaczylam to ogarnal mnie taki spokoj, ktorego dlugo,dlugo potrzebowalam...[emoji20]

Mam nadzieje, ze bedzie to Olek [emoji14][emoji14]
Pozdrowienia dla forumowych cioć .

2f713d05694bbc81bd8bf9a432088f76.jpg
9db77bf4a5deafd1fe9c59f31bb063d7.jpg

2nn3dqk3wi25eoiy.png

No i wszystko dobrze, mala ze mna byla i moja mama [emoji7][emoji7]
Babcia zadowolona byla,bo za jej czasow trombka byla o ktorej Nessi pisala [emoji23][emoji23]
Dzis mam 8+3 a na usg wyszlo 8+2 wiec sie potwierdza. Nawet nie macie pojecia jak mi ulzylo.
Pierwsze co zobaczyłam na usg to bylo serducho no i jak je zobaczylam to ogarnal mnie taki spokoj, ktorego dlugo,dlugo potrzebowalam...[emoji20]

Mam nadzieje, ze bedzie to Olek [emoji14][emoji14]
Pozdrowienia dla forumowych cioć .

2f713d05694bbc81bd8bf9a432088f76.jpg
9db77bf4a5deafd1fe9c59f31bb063d7.jpg

2nn3dqk3wi25eoiy.png
cudownyyyyy klopsik <3333

cudownyyyyy klopsik <3333
W ogole nie.wiem czy to prawda ale ponoc mowia ze jak serducho bije bardzo szybko.to.dziewuszka.
Z mala w ciazy lekarz mi powiedzial po uslyszeniu serca,ze wg niego dziewczynka bo bardzo szybko bilo.

Dzis jakos wolniej bylo , nie wiem moze to było dawno temu ale z mala bilo jak szalone. Licze wiec po cichu.ze bedzie to moj maly cycus...a jak nie cycus a cycolka to tez dobrze [emoji14][emoji14]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Do góry