Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i co i co i co ???Dziewuszki bylam dzis na usg bo jednak cos mi sie porypalo
No i co?Dziewuszki bylam dzis na usg bo jednak cos mi sie porypalo
Mania do mnie tez @ dzis zawitala jest mi smutno ale trzeba zyc dalejNo my o córkę też walczyliśmy 4 długie lata, także, niestety wiem co przechodzicie [emoji17]
Jednak nikt nie zatrzyma mojego zegara, czas ucieka
Ale trudno, widać tak ma być
Przepraszam, jestem dziś rozgoryczona [emoji17]
"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
cudownyyyyy klopsik <3333No i wszystko dobrze, mala ze mna byla i moja mama [emoji7][emoji7]
Babcia zadowolona byla,bo za jej czasow trombka byla o ktorej Nessi pisala [emoji23][emoji23]
Dzis mam 8+3 a na usg wyszlo 8+2 wiec sie potwierdza. Nawet nie macie pojecia jak mi ulzylo.
Pierwsze co zobaczyłam na usg to bylo serducho no i jak je zobaczylam to ogarnal mnie taki spokoj, ktorego dlugo,dlugo potrzebowalam...[emoji20]
Mam nadzieje, ze bedzie to Olek [emoji14][emoji14]
Pozdrowienia dla forumowych cioć .
W ogole nie.wiem czy to prawda ale ponoc mowia ze jak serducho bije bardzo szybko.to.dziewuszka.cudownyyyyy klopsik <3333