D
Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tez grzechy wiec jak najbardziej.
cudnaaaa <3333
O matko chyba wysłałaś tej energii ode mnie [emoji6]cudnaaaa <3333
mnie dzis ogarnelo sprzatanie ... w ogole dzisiaj mdlosci nie mialam
no czuje się znakomicie pościele nawet poprałam z nudów a jutro jeszcze na sklepy jechać musimy ...
Mania wiem ze to oklepane, ale nie załamuj się. Ja tez mam taki czas. Mimo że jestem młodsza ciężko mi znieść to ze jedni juz mogą mieć dzieci a my tyle czasu się nie zabezpieczamy i nic.. nic.. kompletnie nic.No my o córkę też walczyliśmy 4 długie lata, także, niestety wiem co przechodzicie [emoji17]
Jednak nikt nie zatrzyma mojego zegara, czas ucieka
Ale trudno, widać tak ma być
Przepraszam, jestem dziś rozgoryczona [emoji17]
"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
Omg ! Carmen gratuluję ! Jak się czujesz ? Piękny bobanio [emoji7] trzymam kciuki [emoji5]No i wszystko dobrze, mala ze mna byla i moja mama [emoji7][emoji7]
Babcia zadowolona byla,bo za jej czasow trombka byla o ktorej Nessi pisala [emoji23][emoji23]
Dzis mam 8+3 a na usg wyszlo 8+2 wiec sie pokrywa. Nawet nie macie pojecia jak mi ulzylo.
Pierwsze co zobaczyłam na usg to bylo serducho no i jak je zobaczylam to ogarnal mnie taki spokoj, ktorego dlugo,dlugo potrzebowalam...[emoji20]
Mam nadzieje, ze bedzie to Olek [emoji14][emoji14]
Pozdrowienia dla forumowych cioć .
Tez bym powiedziała co trzeba. Z takimi trzeba krótko i na długo, na długi dystans.Dobry jadę do roboty...te France mnie wykoncza :/ wczoraj dwie spekulowaly kiedy znowu zajde i chyba głupia bym była po tym co się stało...Nie miałam siły się obronić,nie mogłam nic powiedzieć....dziś im wygrane....i wiecie co? Uj im w doope
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom