D
Deleted member 169981
Gość
Muszę ogarnąć temat bo mojemu sie marzy koszulka z logo Chelsea[emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to na necie pełno tegoMuszę ogarnąć temat bo mojemu sie marzy koszulka z logo Chelsea[emoji23]
Ja mam 25 maz 34 i nie mamy dziecka juz mam wozek bo dostalismy 3 iui nieudane 3 lata staran strata dzieciatka jak mialam 17 lat mamy pod gorke caly czas[emoji54]Nie załamuje się
Szkoda mi tylko troche uciekającego czasu, młódka już nie jestem - 34 lata, a mąż niebawem 40, a wiesz jak jest, wiek też ma wpływ,
Ale co zrobić, takie to życie niesprawiedliwe,
Jedni mają wszystko na pstryknięcie palcami, a inni muszą o każdą odrobinę szczęścia walczyć albo czekać
Albo i walczyć i czekać
Jeśli tak ma być będziemy mieć jedno dziecko
Szkoda mi tylko Młodej, ona czeka na brata lub siostre [emoji17]
"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
Przy stadionach maja takie sklepyDziewczyny gdzie moge kupic koszulke męska z logo Jego ulubionej drużyny piłkarskiej?
No my o córkę też walczyliśmy 4 długie lata, także, niestety wiem co przechodzicie [emoji17]Ja mam 25 maz 34 i nie mamy dziecka juz mam wozek bo dostalismy 3 iui nieudane 3 lata staran strata dzieciatka jak mialam 17 lat mamy pod gorke caly czas[emoji54]
nie chcę z alegro , wolę przez ich stronę uszyją to wyśląBum na alegro czesto tez maja