Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co mi zawsze do tej pory dobrze pokazywały kilka dni przed owu były białe i im blizej tym się ściemniały co potwierdzał ból jajników przy owulacji, a teraz z tym nie wiem o co chodzi.@Wonderful ja tetsty owu juz"przetestowalam"[emoji4]
Wykazuja ciaze wczesniej niz ciazowe ale...wtedy sa dwie kreski ,z tym ,ze grube,nie takie jak u Ciebie[emoji20]
Mi czesto poza owulka wychodzilo podobnie do Ciebie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak wczoraj się skończyła, dlatego sie dziwie czemu mi ta kreska jasna wyszła.Ale miesiaczke dostalas?
Kochana mnie w tym cyklu też testy owu szalałyJestem w 7dc, czuje jajniki - o co chodzi?, cycki też mnie bolą. Zrobiłam test owu bo właśnie przyszły. I oto co wyszło. Zobacz załącznik 802451
Przed owu wychodziły mi białe a tu lekka kreska. Nie wiem o co chodzi czy to przez te ziółka czy przez inofem? Pomóżcie![]()
No właśnie, może to przez suplementy. Zobaczymy bede robiła owu przez pare dniKochana mnie w tym cyklu też testy owu szalały
Pierwszy cykl z castagnusem i to pewnie dlatego i dlatego czułam że nic z tego nie wyjdzie
Chyba też przez castagnusa mam mdłości od kilku dni [emoji52]
"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
Nie wiem, zobaczymy, porobie przez pare dni. Może się coś przestawiło albo tylko takie jednorazowe wyszło jakieś.W ogole to przeczytalam na pocztaku ,ze masz dzis 1 dc[emoji4]
Jak 7dc no to widocznie juz jest wykrywalny poziom lh i sobie jajniczki pracuja[emoji4]ja czasem owu mam w 11 dc i to wtedy test byl taki ,ze dwie grube krechy.
W sumie tylko taki wynik powinnysmy traktowac jako pozytyw ,kiedy kreska testowa jest mocniejsza lub taka sama jak kontrolna[emoji4]