reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

M_ania trzymam kciuki aby przy nastepnych staraniach sie udalo[emoji5]

Bum wspolczuje atrakcji[emoji58]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jestem w 7dc, czuje jajniki - o co chodzi?, cycki też mnie bolą. Zrobiłam test owu bo właśnie przyszły. I oto co wyszło.
CAM00440.jpg

Przed owu wychodziły mi białe a tu lekka kreska. Nie wiem o co chodzi czy to przez te ziółka czy przez inofem? Pomóżcie :(

Załączniki

• CAM00440.jpg
    CAM00440.jpg
    601,8 KB · Wyświetleń: 304
Ostatnia edycja:
@Wonderful ja tetsty owu juz"przetestowalam"[emoji4]
Wykazuja ciaze wczesniej niz ciazowe ale...wtedy sa dwie kreski ,z tym ,ze grube,nie takie jak u Ciebie[emoji20]
Mi czesto poza owulka wychodzilo podobnie do Ciebie.

@Wonderful ja tetsty owu juz"przetestowalam"[emoji4]
Wykazuja ciaze wczesniej niz ciazowe ale...wtedy sa dwie kreski ,z tym ,ze grube,nie takie jak u Ciebie[emoji20]
Mi czesto poza owulka wychodzilo podobnie do Ciebie.

Wiesz co mi zawsze do tej pory dobrze pokazywały kilka dni przed owu były białe i im blizej tym się ściemniały co potwierdzał ból jajników przy owulacji, a teraz z tym nie wiem o co chodzi.

Jestem w 7dc, czuje jajniki - o co chodzi?, cycki też mnie bolą. Zrobiłam test owu bo właśnie przyszły. I oto co wyszło. Zobacz załącznik 802451
Przed owu wychodziły mi białe a tu lekka kreska. Nie wiem o co chodzi czy to przez te ziółka czy przez inofem? Pomóżcie :(
Kochana mnie w tym cyklu też testy owu szalały
Pierwszy cykl z castagnusem i to pewnie dlatego i dlatego czułam że nic z tego nie wyjdzie
Chyba też przez castagnusa mam mdłości od kilku dni [emoji52]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

W ogole to przeczytalam na pocztaku ,ze masz dzis 1 dc[emoji4]
Jak 7dc no to widocznie juz jest wykrywalny poziom lh i sobie jajniczki pracuja[emoji4]ja czasem owu mam w 11 dc i to wtedy test byl taki ,ze dwie grube krechy.
W sumie tylko taki wynik powinnysmy traktowac jako pozytyw ,kiedy kreska testowa jest mocniejsza lub taka sama jak kontrolna[emoji4]

Kochana mnie w tym cyklu też testy owu szalały
Pierwszy cykl z castagnusem i to pewnie dlatego i dlatego czułam że nic z tego nie wyjdzie
Chyba też przez castagnusa mam mdłości od kilku dni [emoji52]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
No właśnie, może to przez suplementy. Zobaczymy bede robiła owu przez pare dni

reklama
W ogole to przeczytalam na pocztaku ,ze masz dzis 1 dc[emoji4]
Jak 7dc no to widocznie juz jest wykrywalny poziom lh i sobie jajniczki pracuja[emoji4]ja czasem owu mam w 11 dc i to wtedy test byl taki ,ze dwie grube krechy.
W sumie tylko taki wynik powinnysmy traktowac jako pozytyw ,kiedy kreska testowa jest mocniejsza lub taka sama jak kontrolna[emoji4]

Nie wiem, zobaczymy, porobie przez pare dni. Może się coś przestawiło albo tylko takie jednorazowe wyszło jakieś.

Do góry