reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka

Rene- moje starszaki teraz nawet zdrowe , ale witam w klubie mój tez nieraz wstaje co 1,5 godziny najdłużej spij 3 , dużo zdrowia dla małej :>

Luska- jak tam robiłaś test ?

Majka- to ja już nie bede narzekać na pogodę hehe , chyba ze ten śnieg i grad do mnie dotrą ;)

Stokrotenka- kurde jak taka krew , może to jakies zapalenie ... oby nie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@ zawitala

reklama
Luska szkoda ale dobrze, że zauważasz jakieś plusy. U mnie pada cały czas a muszę iść na pocztę bo zamówiłam kolejną porcję testów owulacyjnych.

Ja dziś byłam na IP , rano wymiotowalam , a nawet od nocy mi sie juz zaczęło krwią :dostalam 2 kroplowki i na razie spokoj , ale żołądek tak mnie boli..
I prevomit mam brać 2x dziennie.
No to tyle u mnie , całe szczęście w domu jestem już.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t0d [emoji272]

reklama
Do góry