reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Link do: Po aborcji i in vitro przyszedł czas na... zakaz masturbacji i kary za marnowanie nasienia? - Kobietkowo.pl

[emoji16][emoji44]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
u mnie straszny wiatr się zerwał, zimno, nie wiem czy nie lunie zaraz. Mój poszedł do pracy ja w sumie nic konkretnego nie mam do roboty, chyba zaraz kakao sobie zrobie :)

Dziewczyny co na odparzanie się skóry pod piersiami? Dziś już bez stanika chodzę bo tak mam czerwone pod piersiami że aż boli :-(

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Dziewczyny co na odparzanie się skóry pod piersiami? Dziś już bez stanika chodzę bo tak mam czerwone pod piersiami że aż boli :-(

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Albo jakąś maść z cynkiem czy krem z cynkiem albo tormentiol
Moze to być krem dla dzieci na odparzenia

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

No właśnie nie mam pojęcia co. Chyba sobie kartoflanka machne bo tu raczej takich maści nie znajdę, jak będę na zakupach to będę się rozglądać za takimi kremami dla dzieci

reklama
Jeszcze do tego się Wkurwilam. Czekałam na tel od Doktorki z wynikami progesteronu. Nie dzwoniła to kazałam mężowi żeby zadzwonił. Dowiedział się że ona zadzwoni dopiero w środę, bo tak sobie z kalendarzu zapisała. A nam zapisała coś innego.
Wynik taki ze nadal nie znam mojego wyniki progesteronu. Okres mam dostać za 2 dni...i raczej dostanę bo już mnie plecy bolą. Normalnie rycze ze złości... W Polsce to pacjent sobie odbiera wyniki i wszystko jest ok. A tu trzeba czekać aż lekarz szanownie poinformuję cie jaki wynik...
Normalnie wkurwiona chyba pójdę spać. Nawet nie chce mi się testu robić bo wiem jaki wynik będzie.

Do góry