Carmen24l
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, zebyś szybko weszła i , żeby wszystko było dobrzejeszcze 2,5 godziny a tak sie żle czuje ...
Coś od pupki niemowlaka bephanten możeDziewczyny co na odparzanie się skóry pod piersiami? Dziś już bez stanika chodzę bo tak mam czerwone pod piersiami że aż boli :-(
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Albo jakąś maść z cynkiem czy krem z cynkiem albo tormentiolDziewczyny co na odparzanie się skóry pod piersiami? Dziś już bez stanika chodzę bo tak mam czerwone pod piersiami że aż boli :-(
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
o biedna ty, sudokrem?Dziewczyny co na odparzanie się skóry pod piersiami? Dziś już bez stanika chodzę bo tak mam czerwone pod piersiami że aż boli :-(