Tak z tej właśnie [emoji16]Hej:-*
Witam się pogodnie, u mnie piękny słoneczny dzień się zapowiada. D wyprawiłam do pracy, wraca jutro rano, więc chata wolna he he:-) Jadę zaraz na miasto. Muszę sobie jakieś takie wciągane butki kupić bo moje balerinki jakieś takie ciasne się zrobiły...lekko mi stopy puchną i pewnie dlatego.
Majka wszystkiego najlepszego:-*
Teksty dzieciaków są mega ha ha ha. Mój 3letni chrześniak się kąpał i mówi do swojej mamy tak " mama kurki znoszą jajka, tak?" Asia mówi tak, a on dalej " z jajek wykluwają się kurczaki, tak?" No tak. A Adaś pyta " mama a z moich jajek co się wykluje?" . No padłam ha ha ha ha. A moja siostra swoje dzieciaki zawsze razem kąpie. Młoda ma prawie 3 lata a Kapi rok. No i Julia się pyta" mama, a co ja zrobiłam ze swoim siusiakiem, bo Kacper go jeszcze ma, a ja już nie?" Znowu padłam ha ha ha ha.
Nati jaki słodziak o ja...wygląda jakby miał ze 3 miesiące!
Nessi bez względu na wszystko życzę siły. Nie ma takiej burzy, po której nie wyszłoby słońce. Tulam!
Anulka jak synek po urodzinach?
Bum trzymam kciuki:-) ja musze czekać do czwartku ech...tyyyyle czasu jeszcze.
Carmen na którą masz w czwartek wizytę?
Nuria jeśli chodzi o imię, to zobaczymy jak się mały urodzi. Pewnie zostanie Ignaś:-) ja biorę jeszcze Wiktora pod uwagę.
Dorcia, Mania wy jesteście z tej Iławy co tam są biesiady leśne? 29 kwietnia otwarcie:-)
"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "