Funia witaj!
Bum wspaniałe wieści! Czekam na fote [emoji16]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Bum wspaniałe wieści! Czekam na fote [emoji16]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejooo dupeczko co tam słychać? Jak samopoczucie? fajnie,że tu jesteśHej dziewczyny mozna do Was dolaczyc?[emoji4]
Klikla slow o mnie :
Ania 27 lat Slask
2 Aniolki pazdziernik (10 tc) ,marzec (10/11tc)
Czy ja dobrze widze znajoma twarz?@DorciaMamaOlka?[emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Byłaś u Barwińskiej?Już po monitoringu endo 13,5 mm owu była wczoraj,Max przed wczoraj bo jest widoczny płyn więc była sexy mają jeszcze być za dwa dni mam brać dupka przez 10 dni niestety jest też torbiel 4 cm ....
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak poszłam na monitoring i wiesz co ona mi też chce clexane w razie gdybym zaszłaByłaś u Barwińskiej?
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Witam nową koleżankę [emoji4][emoji106]
"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
Witam kuuuulezanke [emoji4][emoji4]Hej dziewczyny mozna do Was dolaczyc?[emoji4]
Klikla slow o mnie :
Ania 27 lat Slask
2 Aniolki pazdziernik (10 tc) ,marzec (10/11tc)
Czy ja dobrze widze znajoma twarz?@DorciaMamaOlka?[emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Najwazniejsze,ze podzialane a torbiel moze sie wchlonieJuż po monitoringu endo 13,5 mm owu była wczoraj,Max przed wczoraj bo jest widoczny płyn więc była sexy mają jeszcze być za dwa dni mam brać dupka przez 10 dni niestety jest też torbiel 4 cm ....
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom