reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka spełnienia marzeń [emoji255][emoji255][emoji255][emoji255][emoji255][emoji512][emoji512][emoji512][emoji320]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

reklama
Sto lat , sto lat Majkus [emoji8][emoji8][emoji8]

Ale mialam okropna noc. Obudzilam.sie o 3 w nocy z okropnym bolem brzucha, polecialam do kibelka z silnym atakiem rozwolnienia. Myslalam ze umre na.tym kiblu.

NicZego takiego nie jadlam, co by mi zaszkodzilo wiec pomyslalam.sobie.ze taka ciaza.

Nessi, co sie dzieje ?? Jakas depresja Cie bierze ??? Duzo sily

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Witam się i ja. Przerwa w pracy. Z niecierpliwością czekam na telefon od Doktorki.

Śpiąca jestem. Budziłam się w nocy. Jeszcze 2 dni i testuje.

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Hej:-*

Witam się pogodnie, u mnie piękny słoneczny dzień się zapowiada. D wyprawiłam do pracy, wraca jutro rano, więc chata wolna he he:-) Jadę zaraz na miasto. Muszę sobie jakieś takie wciągane butki kupić bo moje balerinki jakieś takie ciasne się zrobiły...lekko mi stopy puchną i pewnie dlatego.

Majka wszystkiego najlepszego:-*

Teksty dzieciaków są mega ha ha ha. Mój 3letni chrześniak się kąpał i mówi do swojej mamy tak " mama kurki znoszą jajka, tak?" Asia mówi tak, a on dalej " z jajek wykluwają się kurczaki, tak?" No tak. A Adaś pyta " mama a z moich jajek co się wykluje?" . No padłam ha ha ha ha. A moja siostra swoje dzieciaki zawsze razem kąpie. Młoda ma prawie 3 lata a Kapi rok. No i Julia się pyta" mama, a co ja zrobiłam ze swoim siusiakiem, bo Kacper go jeszcze ma, a ja już nie?" Znowu padłam ha ha ha ha.

Nati jaki słodziak o ja...wygląda jakby miał ze 3 miesiące!

Nessi bez względu na wszystko życzę siły. Nie ma takiej burzy, po której nie wyszłoby słońce. Tulam!

Anulka jak synek po urodzinach?

Bum trzymam kciuki:-) ja musze czekać do czwartku ech...tyyyyle czasu jeszcze.

Carmen na którą masz w czwartek wizytę?

Nuria jeśli chodzi o imię, to zobaczymy jak się mały urodzi. Pewnie zostanie Ignaś:-) ja biorę jeszcze Wiktora pod uwagę.

Dorcia, Mania wy jesteście z tej Iławy co tam są biesiady leśne? 29 kwietnia otwarcie:-)

Tynka, ja mam wizyte na 15.00

Boje sie, żeby wszystko bylo dobrze, do tej pory bylam spokojna ale juz od dzisiaj nerwy sie udzielaja [emoji22][emoji22]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Dziewczyny ja miałam tylko imieniny! Ale dziękuję bardzo wszystkim [emoji23]
To sie dzisiaj posypią wizyty! Trzymam kciuki!
Ja posprzątałam całą chałupe, mogę wyciągnąć pranie i rozwiesiłabym na dworze ale ktoś ognisko robi. I jadę do centrum krwiodawstwa bo oczywiście wyszły mi przeciwciała i teraz będą ustalać jakie jakby nie można było odrazu. Wynik po 10 dniach. Mam nadzieję że nie będą robić żadnych problemów i szybko to załatwię bo potem jadę po komode na ubranka dla małej i mogę prać [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka aaaa no widzisz [emoji23][emoji23] dostalas życzenia na fb. Myslalam , ze urodziny [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t6d [emoji272]

reklama
Do góry