reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi uuu teraz będziesz tworzyć cuda jak Majka:-)

Carmen ja mam takie koszmary, że boję się nawet komuś o tym powiedzieć. Oby mi to minęło po porodzie, bo ledwo sobie radzę ze swoimi emocjami:-( mnie ta herbatka z Biedronki pomagała ale tylko na chwilę niestety. U mnie plusem było to, że miałam mdłości tylko wieczorami dopóki nie zasnęłam.

Nuria śliczne to! Możesz z powodzeniem kręcić handel:-)

Majka jutro mąż w pracy a ja wyruszam do Pepco i Rossmana:-) po wypraniu rzeczy dla małego stwierdziłam, że mam ich zdecydowanie za mało. Dziś mi wypłata przyszła, więc trzeba to wykorzystać.

Lusia tak mi przykro z powodu babci. Trzymam kciuki żeby poczuła się w końcu lepiej. Mój tata też chory i bardzo się o niego martwię. Był u lekarza i ma zdiagnozowaną cukrzycę, niedoczynność tarczycy, nadciśnienie . Jakby tego było mało to jeszcze ma przepuklinę brzuszną. Chłop 52 lata, a tak go ścięło, że szok...w ciągu 2 miesięcy schudł ponad 20 kg:-( dopiero zaczyna leczenie...

reklama
Dzieki, musimy dac rade babcia ma 78 lat do tego ma chore serce wiec czeka nas dluga walka o jej zdrowie
Wiesz, nie chce sie mądrzyć i w ogole ale zawsze jestem zdania, ze jak.ktos.ma cierpiec to lepiej bedzie jak odejdzie.....wiem to trudne.do przyjecia ale tak czasami jest lepiej.

Moze byc,ze babcia jeszcze dojdzie do siebie...

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Carmen ja mam takie koszmary, że boję się nawet komuś o tym powiedzieć. Oby mi to minęło po porodzie, bo ledwo sobie radzę ze swoimi emocjami:-( mnie ta herbatka z Biedronki pomagała ale tylko na chwilę niestety. U mnie plusem było to, że miałam mdłości tylko wieczorami dopóki nie zasnęłam.

Majka jutro mąż w pracy a ja wyruszam do Pepco i Rossmana:-) po wypraniu rzeczy dla małego stwierdziłam, że mam ich zdecydowanie za mało. Dziś mi wypłata przyszła, więc trzeba to wykorzystać.

Lusia tak mi przykro z powodu babci. Trzymam kciuki żeby poczuła się w końcu lepiej. Mój tata też chory i bardzo się o niego martwię. Był u lekarza i ma zdiagnozowaną cukrzycę, niedoczynność tarczycy, nadciśnienie . Jakby tego było mało to jeszcze ma przepuklinę brzuszną. Chłop 52 lata, a tak go ścięło, że szok...w ciągu 2 miesięcy schudł ponad 20 kg:-( dopiero zaczyna leczenie...
Eeeh tak to jest
Jestesmy "niczym" a o choroby nielatwo [emoji22][emoji22]

Carmen jeśli chodzi o rodzinę, ze strony mojego taty właśnie to jest bardzo obciążona chorobami...najgorsze jest to, że tyle czasu mówiłam, żeby poszedł się przebadać bo źle wygląda i strasznie chudnie ale wiecie jak to jest na wsi. Zawsze coś jest do roboty i nawet się moi rodzice nie przyznają , że im coś dolega...a jak teraz poszedł no to kurde masakra...do lekarzy specjalistów dostał 6 skierowań. Dobrze, że się nie załamał tym wszystkim...gorzej ja to przeżywam takie mam wrażenie.

Wspolczuje mojej tesciowej planuja wstawic rozrusznik wiec zawsze cos

Wiesz, nie chce sie mądrzyć i w ogole ale zawsze jestem zdania, ze jak.ktos.ma cierpiec to lepiej bedzie jak odejdzie.....wiem to trudne.do przyjecia ale tak czasami jest lepiej.

Moze byc,ze babcia jeszcze dojdzie do siebie...

Stracilam juz 3 dziadkow chcialabym zeby babcia doczekala prawnuczki lub prawnuczka

Nessi no widzisz muwiłam że trzebaby porozmawiać z kimś kto się zna i jest na bieżąco. Dobrze wiedzieć!! Pochwal się Jak coś zrobisz.
Tynka pochwal się koniecznie potem co kupiłaś!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ojojoj płaczku ty, tulimy
emoji8.png

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
no dziś taki płaczliwy dzień , ale pospałam całe południe i mi przeszło :D

Co do szpitala to ja torbę już miałam od 30tc spakowaną na cacy :D + osobna Lenka miała swoją gdzie tam miała kosmetyki , pampersy , itp itd a ubranka na wyjście P dowiózł i tak bo naszykowane w domu zostały :D i dobrze na tym wyszłam bo w 32tc do szpitala poszłam , teraz też tak planuje się spakować , ale mam nadzieję ,że wcześniej mnie do niego nie wsadzą :p

Bum trzymaj się ;*. To wina ciśnienia i wzrastającej objętości krwi w Twoim organizmie, także nic się niepokojącego nie dzieje. Ja miałam przez kilka tygodni cały nos wypchany wydzieliną z krwią
no mega dziwne uczucie bo mi mało kiedy krew leci
Jak wyszło?
1491218879-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
cudeńko <3

a weź ten chłop by mógł odpuścić :D:D

Nuria Ty to sprzedajesz ? Śliczne :)

Majka kupiłam maszynę ...w sklepie stacjonarnym. Pan mi świetnie doradził (krawiec), Nie kazał brać łucznika ani singera - powiedział to, że maszyny dobre tylko z nazwy - teraz bebechy w środku plastik chiński ...Kupiłam japońską Janome. Przetestowana - nie zrywa nici, śmiga aż miło ...
Zobacz załącznik 801309
Cena za Janome i Singera i Łucznika była ta sama ...
co szyjemy co szyjemy ?? :)
Hej bylam dzis u babci marnieje w oczach nie ma sily chodzic poplakalam sie dzis oby bog do pomogl
Na dodatek ja mam dalej podwyzszona temperature szok
niestety takie życie starszej osoby kochana , trzeba się z tym godzić ,że ktoś odchodzi by nowy człowiek mógł się narodzić , tuleee - choć życzę poprawy !

JA MIAŁAM koszmary z Lenką w tej ciąży ani jednego :)

Tynka ja też czekam na wypłatę najpierw jadę na 4D - 10go a potem łowy do pepco , ale muszę do tego większego jechać bo u mnie to tylko same ściepy :p

Carmen jeśli chodzi o rodzinę, ze strony mojego taty właśnie to jest bardzo obciążona chorobami...najgorsze jest to, że tyle czasu mówiłam, żeby poszedł się przebadać bo źle wygląda i strasznie chudnie ale wiecie jak to jest na wsi. Zawsze coś jest do roboty i nawet się moi rodzice nie przyznają , że im coś dolega...a jak teraz poszedł no to kurde masakra...do lekarzy specjalistów dostał 6 skierowań. Dobrze, że się nie załamał tym wszystkim...gorzej ja to przeżywam takie mam wrażenie.
Wiem,wiem
Na.wsi jest cos ciagle do roboty
Ale.moj tata cale zycie tez po lekarzach nie.chodzil.
Jest zdania,ze jak ma umrzec to umrze. Wiekszosc rzeczy zataja, no bo wiadomo. Rodzice nie.chca.za.wiele mowic

reklama
Do góry