reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dorcia tak , to Alfa Gdz [emoji4][emoji4]
Dzol kotek fajny, ale widac po oczkach ze jeszcze nie doszedl do siebie.
Ale mam lenia, nic mi sie nie chce.

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Hejka!

Lusia brzmi obiecująco:-) czekamy na efekty

Arte znam to doskonale...mój mąż też przechodził przez ten etap. Biedny facet czuje presję po prostu. Najbardziej pomaga wzajemne wsparcie i wszystko wróci do normy.

Dżoł no cudny kotuś! Ja w tych oczkach widzę charakter i to konkretny! Mały łobuziak będzie:-) to Brytyjczyk? Dobrze kojarzę? Uwielbiam ich sierść...ten kolor mnie normalnie zaczarował...

Carmen nie oglądaj takich rzeczy. Ja od kiedy jestem w ciąży staram się unikać takich tematów...przez pracę miałam dwa przypadki okropne i potem długo nie mogłam dojść do siebie, jak nie czytam to jest dużo lepiej.

Bum słodziara z twojej córeczki :-) ale ona wyrosła od urodzin!

Hej Skarby :) U mnie dalej czuje jajniki i dzisiaj się obudziłam i mnie mdliło przed dobre pół godziny. Zaraz śniadanie i też mam w planach myć okna:) ładnie się dziś zapowiada, już jest cieplutko.
Dżoł - śliczniutki koteł :)
Carmen - ładną masz Niunie :)
Luśka - trzymamy kciuki :)

Hejka , ktoś ma dziś urodziny , lub czyjeś dziecię przyznać sie [emoji4]

Mnie dziś znow mdłości trzymia okropnie ...

W ogóle wybralismy z P wozek , tylko zastanawiamy sie nad kolorem hihi [emoji23]
1491040299-aaaaaa.jpeg
1491040303-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t4d [emoji210]

Hejka , ktoś ma dziś urodziny , lub czyjeś dziecię przyznać sie [emoji4]

Mnie dziś znow mdłości trzymia okropnie ...

W ogóle wybralismy z P wozek , tylko zastanawiamy sie nad kolorem hihi [emoji23]
1491040299-aaaaaa.jpeg
1491040303-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t4d [emoji210]
Szary jest fajny

Bum szary mi sie podoba [emoji16][emoji106]
A masz foto jak wyglada spacerówka?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry