reklama
Wierzę, to nie jest ból do zniesienia. Co prawda nie zabija ale nie ma gorszego. Pamiętam jak mój mąż do mnie na końcówce że mam oddychać (bo z początku nie źle szło jak położna kazała oddychać w określony sposób) a ja się darłam że nie mogę [emoji23] teraz to jest śmieszne ale ogólnie ból nie do opisania. I zaś znów to samo będzie na własne życzenie heheheDzięki dziewczyny :-)
Agnesis - tez się zakochałam
Majka - ale te 30 minut to tak krzyczałam ze w moim mieście mnie słyszeli ;-), wrzuć fotę potem sypialni
Jak dziś ładnie na polu , pewnie większość z was będzie dziś spacerować :-) a jaki piękny weekend ma być :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudny [emoji7][emoji7]
Gratuluję [emoji257][emoji255]
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
92Tynka92
Fanka BB :)
Nati jaki słodziak! Niby 4 kg a wydaje się takie maleństwo, że ojeju. Aż się wzruszyłam, jak pomyślałam że niedługo i mój przystojniak też będzie na świecie.
Carmen powodzenia z zapiekanką ha ha ha ha . Oby weszła i już nie wychodziła górą :-)
U mnie sprzątanie na całego! Jeszcze dwa prania przede mną:-)
Carmen powodzenia z zapiekanką ha ha ha ha . Oby weszła i już nie wychodziła górą :-)
U mnie sprzątanie na całego! Jeszcze dwa prania przede mną:-)
Piekny
Nuria to zalezy od gina ja mam ginke na nfz super babka mloda zalezy jej na pacjentkach usg co troche recepty na euthyrox mi daje lutke tez, mam brac acard na te moje skrzepy moze mi pomoze pecherzyk juz pekl dzis 15 dc a ja juz po owulce pekl wczoraj mial ok 22 mm od dzis lutka i acard
Wonderful
Nuria to zalezy od gina ja mam ginke na nfz super babka mloda zalezy jej na pacjentkach usg co troche recepty na euthyrox mi daje lutke tez, mam brac acard na te moje skrzepy moze mi pomoze pecherzyk juz pekl dzis 15 dc a ja juz po owulce pekl wczoraj mial ok 22 mm od dzis lutka i acard
O widzisz zdarzają się wyjątki
D
Deleted member 169981
Gość
Ja na razie odchodzę z forum. Nie dość ze wizyta u lekarza mnie trochę podłamała to jeszcze moj mi dzis powiedział ze On na razie nie chce sie starać. Teraz, kiedy juz mamy określony plan działania to On mowi ze na razie nie chce. Płakać mi sie chce.
Widocznie to nie moj czas. Moze kiedys
Wam wszystkim kibicuje. Bardzo. Mam nadzieje ze jak zajrzę nastepnym razem to beda same przyszle mamy:*
Wam wszystkim kibicuje. Bardzo. Mam nadzieje ze jak zajrzę nastepnym razem to beda same przyszle mamy:*
NuriaJa na razie odchodzę z forum. Nie dość ze wizyta u lekarza mnie trochę podłamała to jeszcze moj mi dzis powiedział ze On na razie nie chce sie starać. Teraz, kiedy juz mamy określony plan działania to On mowi ze na razie nie chce. Płakać mi sie chce.
Przykro mi Słońce [emoji17]
Wiem co czujesz
Ale widocznie to nie ten czas
Pamiętaj jednak, co się odwlecze to nie uciecze [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Musi się wszystko poukładać
Wszystko ma swój czas
Ja też będę raczej rzadko zaglądać
Ale jak pozwolicie to zostane z Wami
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
reklama
Wonderful
O jej Nuria jaka szkodaJa na razie odchodzę z forum. Nie dość ze wizyta u lekarza mnie trochę podłamała to jeszcze moj mi dzis powiedział ze On na razie nie chce sie starać. Teraz, kiedy juz mamy określony plan działania to On mowi ze na razie nie chce. Płakać mi sie chce.
Jakiś mało zdecydowany ten Twój przyszły mąż.
Ale może odpoczniecie, poukładacie i po ślubie od razu zaskoczycie z dzidziusiem Trzymam za Was kciuki I do jak najszybszego zobaczenia na forum .