Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpocznij i wroc mi taka przerwa dobrze zrobilaJa na razie odchodzę z forum. Nie dość ze wizyta u lekarza mnie trochę podłamała to jeszcze moj mi dzis powiedział ze On na razie nie chce sie starać. Teraz, kiedy juz mamy określony plan działania to On mowi ze na razie nie chce. Płakać mi sie chce.
Widocznie to nie moj czas. Moze kiedys
Wam wszystkim kibicuje. Bardzo. Mam nadzieje ze jak zajrzę nastepnym razem to beda same przyszle mamy:*
Fajnie ze czujesz sie okLusia dziękuję, że pytasz:-) w sumie to całkiem nieźle się czuje jak na końcówkę ciąży. Gdyby nie te noce to byłoby super. Bardzo łagodnie mnie synek traktuje od samego początku:-) każdemu takiej ciąży życzę.
Ale napisz cos od czasu do czasuJa na razie odchodzę z forum. Nie dość ze wizyta u lekarza mnie trochę podłamała to jeszcze moj mi dzis powiedział ze On na razie nie chce sie starać. Teraz, kiedy juz mamy określony plan działania to On mowi ze na razie nie chce. Płakać mi sie chce.
Widocznie to nie moj czas. Moze kiedys
Wam wszystkim kibicuje. Bardzo. Mam nadzieje ze jak zajrzę nastepnym razem to beda same przyszle mamy:*