reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nuria, niech zgadnę ...dostałaś zalecenie by zrobić badanie nasienia, a Twój wymiękł ?:) U mnie najpierw było to samo ...Musicie obydwoje porozmawiać, być może starania wznowicie po ślubie. :)

reklama
Ja na razie odchodzę z forum. Nie dość ze wizyta u lekarza mnie trochę podłamała to jeszcze moj mi dzis powiedział ze On na razie nie chce sie starać. Teraz, kiedy juz mamy określony plan działania to On mowi ze na razie nie chce. Płakać mi sie chce.
Widocznie to nie moj czas. Moze kiedys:(
Wam wszystkim kibicuje. Bardzo. Mam nadzieje ze jak zajrzę nastepnym razem to beda same przyszle mamy:*
Odpocznij i wroc mi taka przerwa dobrze zrobila

Nati [emoji7][emoji7][emoji7] jeszcze raz gratulacje [emoji8] [emoji259][emoji272][emoji257][emoji253][emoji255][emoji258]
Ja ciagle w krzakach ale czytam regularnie [emoji5]
Dzis w końcu odbieramy kota [emoji7]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Nuria słoneczko tak mi smutno:-( myślę, że Nessi ma rację. Chłop się poczuł zagrożony i stwierdził, że woli zrezygnować ze starań niż iść się przebadać. Nie dziwię mu się w sumie, bo facet się czuje jakby ktoś jego męskość podważył, ale niech pomyśli ile kobieta musi znieść. Samo rozkładanie się na fotelu przed ginekologiem do przyjemności nie należy:-(

Lusia to pozostaje tylko czekac na efekty:-) super, że organizm wrócił do siebie i ładnie działa.

Dżoł wstaw zdjęcie kotka jak go odbierzesz!

Dorcia ja jak u mamusi siedzę to też się super czuję:-) z mamą zawsze miałam extra kontakt i tak jest do dziś.

Maniu pisz tu z nami koniecznie:-*

Lusia dziękuję, że pytasz:-) w sumie to całkiem nieźle się czuje jak na końcówkę ciąży. Gdyby nie te noce to byłoby super. Bardzo łagodnie mnie synek traktuje od samego początku:-) każdemu takiej ciąży życzę.

reklama
Ja na razie odchodzę z forum. Nie dość ze wizyta u lekarza mnie trochę podłamała to jeszcze moj mi dzis powiedział ze On na razie nie chce sie starać. Teraz, kiedy juz mamy określony plan działania to On mowi ze na razie nie chce. Płakać mi sie chce.
Widocznie to nie moj czas. Moze kiedys:(
Wam wszystkim kibicuje. Bardzo. Mam nadzieje ze jak zajrzę nastepnym razem to beda same przyszle mamy:*
Ale napisz cos od czasu do czasu

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Do góry