reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nati, ważne, że to już za Tobą ..za 2 dni będziecie w domku :)

Agnesis posłałaś syna do szkoły ? Mój w domu siedzi ..

Dobry[emoji4]
Zbieram sie do gina. Trzymajcie kciuki[emoji106][emoji109][emoji8]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Trzymam mocno [emoji110][emoji110]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Hej

Melduje się obolała ale z minuty na minutę coraz lepiej .

Pierwszy raz rodziłam bez znieczulenia , bo przy indukcji nie chcą dawać :-/ , początek czyli te pare godzin były oki ból taki mocny okres , a potem jak przebili mi wody to był hard core , dali mi gaz wiec rodziłam pijana , od przebicia wód do wyjścia Adasia minęło 30 minut , szybko ale bolało jak cholera :-D gaz nie zmniejsza bólu tylko ogłupia .

Adaś to mały ssak , cycka złapał odrazu i chciał by go dla siebie cały czas .

Dziewczyny miłego dnia , bede was podczytywać i zbieram siły ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie to jest to, ja pamietam ze saczyl mi sie plyn i mialam juz rozwarcie na 4 cm nie wiedzac o niczym....jak mnie baba zbadala na izbie to tez bole silne okresowe i od razu akcja a przy 8 cm tak morde darlam,ze chcialam ich pozabijac no i oprocz tego ublizalam wszystkim [emoji1] wody na szczescie pekly mi.przy 10 cm ale co bolalo to bolalo.
Gdybym nie skontrolowala tych wod to moze i bym.w domu urodzila

Dzielna dziewczynka z ciebie
Jak se pomysle o kolejnym porodzie to juz mnie boli pipka [emoji1]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Jestem wsciekla[emoji35]
Powiedzial ze tsh mam bardzo dobre[emoji31] i to ze mam problem z zajsciem w ciaze to NA PEWNO wina mojego partnera a nie moja[emoji31] nie zlecil zadnych mi badan, kazal tylko zrobic mojemu badanie nasienia. I tyle. Wizyta trwala 5 minut.
Sie poplakalam.
Umawiam sie prywanie do endokrynologa.

Jestem wsciekla[emoji35]
Powiedzial ze tsh mam bardzo dobre[emoji31] i to ze mam problem z zajsciem w ciaze to NA PEWNO wina mojego partnera a nie moja[emoji31] nie zlecil zadnych mi badan, kazal tylko zrobic mojemu badanie nasienia. I tyle. Wizyta trwala 5 minut.
Sie poplakalam.
Umawiam sie prywanie do endokrynologa.

Mój powiedział mi podobnie, że lepiej sprawdzić faceta niż Nam grzebać bo to nie jest przyjemne, np. drożność jajników. Też będe zmieniała gina i idę do endo.

Carmen priv.

Cześć dziewczyny [emoji6]

Nuria to NFZ, wiec może jakiś gin prywatny? Na tych z NFZ nie ma co liczyć mi cykl regulował 6msc luteina od 10dc i blokował owu.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t2d [emoji210]

Nuria ale badanie nasienia to naprawdę dobry pomysł. Nie ma sensu faszerować sie lekami kiedy być moze plemniki sa słabe. Jak badania nasienia sa dobre to wtedy trzeba szukać dalej. Moze monitoring prywatnie na początek. A z tsh idź do endo [emoji106]
Nessi tak, moj chodzi. W tym semestrze tylko 3 dni opuścił, bo miał katar [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry