reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej.

Xbum coreczka sliczna;)

Tynka a uzywasz wiesolka na ten brak sluzu?
Ja rower uwielbiam;) jutro jak bedzie tak ja dzis to jedziemy na wycieczke dookola jeziora jakies 17km;) trasa spokojna wiec gitara.

Kruszyca widoki piekne;)

Oleczka no ja mam w planach tez powiadomic tylko M i 2 przyjacioki, dlugo dlugo nic niepowiemy... za duzo sie rzeczy wydarzylo:/

A u mnie co? Wrocilam z pracy wlasnie, zaraz jedziemy nad wode na grila;)

Oleczka siemienia nie piłam. Chciałam zamówić sobie w tabl ale było mega drogie. Spróbuję może jednak kupić zwykle i pić...ale taki glut to nie wiem czy dam radę. Ja w sumie rozumiem cie ze nie mowiliscie nikomu. Jak mnie ten test oszukał to oczywiście pochwalilam się jednym i drugim rodzicom i potem tego strasznie zalowalam że trzeba było to odkręcać:-/ jeśli będę w ciąży kiedyś to powiemy dopiero po 12 tyg.

Bum nie badałam narazie. Jak mężowi poprawi się nasienie to zrobię od nowa wszystkie hormony żeby zobaczyć jak to wygląda. Kupiłam cyclodynon i może on pomoże na mój tragiczny PMS i trochę wyreguluje mój cykl.

Julia miłego wypoczynku :-) ja będę biegać około 18.00.

Julia no o to mi właśnie chodzi :)

Tynka tylko nie kupuj mielonego tylko zwykłe później w małym garneczki gotowałam dwie łyżki z wodą i po 15min samego gluta do kupka wlewalam i naa raz wypijalam[emoji14]no tak ją też w drugiej ciąży się cieszyłam każdy wiedział a teraz po prenatalnych powiem o ile będzie wsio ok :)

My po imprezie ją wymeczona :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Julia nie doczytałam jakoś. Wiesiołka biorę do owu już od conajmniej pół roku.

Oleczka przeraża mnie ten glut ale spróbuję.
Od tych garści różnych witamin które biorę od prawie roku zrobiła mi się bardzo wrażliwa buzia. Muszę szybko polykac te tabl bo jak trzymam w buzi to mam odruch wymiotny

hej bylismy caly dzien u rodzicow, bratanica mnie wykonczyla, ledwo chodze...
zauwazylam, ze odkad lykam duphaston to mam mniejsze mdlosci i gdzie tak tak pod wieczor dopiero zaczynaja mnie brac, piersi sa do odciecia i nasilily sie skurcze nog

Witam w niedzielny poranek:-)
Lux jak ja jadę do rodziców to siostrzenica też mnie wykańcza. Wszystko chce robić że mną. Dzieciaki w ogóle mnie uwielbiają, z wzajemnością.
No zobacz jak dobrze duphaston na ciebie działa! Super:-) mdłości mogą wykończyć człowieka.

Bum jak tam? Jak te testy? Ciemnieja czy ciągle tak samo?

Lusia, karola, tęczowa, Ruda, azylek, Nessi, Anula ?

Ja od rana w garach siedzę, bo dziś męża brat z rodziną przyjeżdża, a on jak zwykle zapomnial wcześniej powiedzieć. Jutro jadę po cyclodynon. Zobaczymy czy mi się cykl wyreguluje i czy przestaną mnie piersi boleć na dwa tygodnie przed okresem.

reklama
Dzień dobry [emoji6]

Tynka aaa zaraz obiad szykuje i wyruszamy na odpust póki nie pada bo jest tak sobie ...
A testy takie jak były , zapowiadało się że będą ciemniec i doppa nici , troszkę jestem zawiedziona na te testy , albo na siebie bo tak na prawdę nie wiem czy owu jest ..
Od następnego cyklu muszę poszukać jakiegoś monitoringu , ale u mnie to ceny jak za wizytę .. No to dziś troszkę gości będzie [emoji4]

Do góry