reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

:-) zdrówko
1490457653-aaaaaa.jpeg

Na te endo moje :-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama
Tynka okres przyszedł[emoji4]
Mi się też wydaje ze dziś niedziela[emoji23]
Arte zdrówko![emoji4]

Było ładnie, a już sie zachmurzyło i chyba będzie padać[emoji46]
Idę robić zapiekanki z pieczarkami[emoji3][emoji106]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

:-) zdrówko
1490457653-aaaaaa.jpeg

Na te endo moje :-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Pij na zdrówko [emoji106]
Ja też się dziś pokuruje winkiem, na endo [emoji12]
Ale to dopiero wieczorem
Trzymam kciuki za poniedziałkowe usg i zielone światło [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Carmen mi pomagala masc clitromazolum tyle ze nie wiem czy w ciąży mozna i podmywalam sie rumiankiem[emoji106] i przeszlo[emoji4]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Carmen jakas apteka dyżur musi mieć wiec idź i zapytaj co maja na swędzenie dla ciężarnych [emoji38] No i zależy gdzie Cie swędzi w środku czy na zewnątrz [emoji12]

Cholira nuria , a szkoda

Dziewczynki ale sie nazarlam typowo polskiego obiadu, ziemniaczki i miseria z ogorkow z koperkiem.[emoji7][emoji7] a lekarz mowil,zeby nie tyc....niech sie goni [emoji14][emoji14]
Majka sciagnelam majty [emoji23]
No to chyba lece po jakis zel

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Carmen jakas apteka dyżur musi mieć wiec idź i zapytaj co maja na swędzenie dla ciężarnych [emoji38] No i zależy gdzie Cie swędzi w środku czy na zewnątrz [emoji12]

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Carmen- iladian żel powinien zmniejszyć swędzenie i ściąg gacie ;)

Nuria- zawsze to jakiś plus mniej kilo do ślubu i w suknie się wciśniesz :-) niech ten nowy cykl będzie z dwoma kreskami

Arte- zdrówko zdrówko nie endo rośnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ciezko was nadrobic arte ja do iui mialam pecherzyk 16-18 juz dostawalam pregnyl na pekniecie mi ginka mowila ze lepiej jak ma do 20 bo wtedy jest lepszej jakosci po 20 sa juz przejrzale

reklama
Do góry