reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene ale numer [emoji16] już sie nie mogę doczekać. A starszej moze zamów tort w cukierni czy gdzies i zrobicie urodziny za tydzień. Grunt żeby były i goście do niej przyszli, bo pewnie bedzie zazdrosna,
Ze wszystko w okol młodszej sie kręci [emoji6]
Carmen dasz radę. Nie stresuj sie,
Wsiądź jak do auta i nie myśl o niczym tylko o tym ze zaraz mamę zobaczysz [emoji16]
My z bratem jesteśmy urodzeniu dzien po dniu. Ja 4, on 5. 7 lat różnicy, ale długo urodziny z rodzina mieliśmy razem [emoji23][emoji1] moja mama jest ze stycznia i oboje nas w styczniu zrobili. Trafiła w teorie, ze kobieta jest najbardziej płodna w miesiac swojego urodzenia [emoji23] a moze zioła jeszcze jakie pila [emoji38][emoji38][emoji38]

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Takkkk mowi,mowi [emoji4][emoji4][emoji4]

Dziewczynki lot poszedl zajeb....
Chyba bardziej sie balam a na sam koniec ze wszystkoch razow co lecialam ten byl najlepszy, nie wiem czy to ciaza czy co ale czulam sie dobrze nawet pomimo tego ze byly turbulencje przez 30 minut.
Aha sikalam co 10 minut, lazienka.w.samolocie byla.moja co chwile [emoji1][emoji1][emoji1]

Spalam teraz dwie godzinki, dluzej nie.moge. dzis w nocy odespie jak cos

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png
No i gitara . Dobrze ze szczęśliwie

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój dzisiejszy test owulacyjny, 10 dc
Wygląda na to że tym razem owulacja po clo będzie później, o ile w ogóle będzie [emoji52]
Bo nic tym razem nie czuje...

1490446185-aaaaaa.jpeg

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
To dobrze,ze nie czujesz
My z Nessi tez nie czulysmy [emoji4]

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Rene tam nic nie ma, naprawde. Mialam nie po drodze do rossmana[emoji23]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Takkkk mowi,mowi [emoji4][emoji4][emoji4]

Dziewczynki lot poszedl zajeb....
Chyba bardziej sie balam a na sam koniec ze wszystkoch razow co lecialam ten byl najlepszy, nie wiem czy to ciaza czy co ale czulam sie dobrze nawet pomimo tego ze byly turbulencje przez 30 minut.
Aha sikalam co 10 minut, lazienka.w.samolocie byla.moja co chwile [emoji1][emoji1][emoji1]

Spalam teraz dwie godzinki, dluzej nie.moge. dzis w nocy odespie jak cos

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png
No czyli nie taki diabeł straszny....[emoji12]

Super że doleciałyście bez przygód [emoji106][emoji106]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Hej
Rene ale zwrot akcji, trzymam kciuki żeby wszytko było zgodnie z planem. Super, że dziś lub jutro przytulisz już córeczkę:-*

Nati jak tam? Stresior przed jutrem jest?

Nessi mnie na początku ciąży strasznie przetluszczały się włosy. Na szczęście ustąpiło.

Mania nasza skarbnico wiedzy:-* co my byśmy bez ciebie zrobiły:-)

Nuria nie wierzę:-( na pewno nie ma drugiej kreski na teście? W ciąży zdarzają się plamienia w dniu przewidywanej miesiączki.

Arte 17 mm to super jajko! Endo się nie przejmuj. Ja byłam w klinice na usg w 14 dc i nie miałam żadnego jajka, a endo 3 mm, no a 15 dni później test ciążowy pozytywny. W poniedziałek już pewnie dostaniesz receptę na zastrzyk:-)

Carmen miłego i spokojnego lotu:-* czekamy na wieści.

Dorcia, Siwa co tam u was?
ja już mam ovitrelle w lodówce. Tylko czekamy aż jajco będzie miało 20mm dla nich cały czas jest za małe.... Jak jeszcze urośnie dostanę zielone światło bo nawet nie wiem ile jednostek muszę zaaplikowac. Może właśnie w poniedziałek moja gin da zielone światło

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Do góry