reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Otwieramy sezon!!!

1490463034-aaaaaa.jpeg

Ktoś kiełbaski z grilla preferuje?

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama
Arte mi sie marzy grill, kiełbaska, mięsko [emoji16] tylko jeszcze zimno u nas [emoji20]

Arte mi sie marzy grill, kiełbaska, mięsko [emoji16] tylko jeszcze zimno u nas [emoji20]

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

U nas teraz jest max 7 ale powietrze jest ciagle takie mroźne [emoji53] w dzien słońce grzeje, ale wiaterek zimny jak cholera [emoji52]

Hejka [emoji4]

Ja mam dziś takiego lenia , że nic mi się nie chce , mdłości mnie dziś trzymają cały dzień [emoji19]

Rene no to jutro wielki dzień ! [emoji171]

nuria oby następny cykl był szczęśliwy ! [emoji8]

Carmen witamy w PL [emoji111][emoji4]

Mania zapewne będzie , do 15dc napewno [emoji6] w moim szczęśliwym cyklu z CLO tez nic nie czułam [emoji5]

Siwa co tam kochana ?

Arte ale smaki tym winkiem robisz [emoji7][emoji7] i grilem ! Zjadlabym szaszlyczka z kurczakiem , papryka , pieczarka , cebula mmm.. Ale u mnie pogoda do doopy..

nuira dawaj zapiekanke , ooo zjadlabym z taka prazona , muszę P do sklepu wysłać [emoji23]

Cos jeszcze miałam pisać ale nie pamiętam , wybaczcie [emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t4d [emoji235]

Hejka [emoji4]

Ja mam dziś takiego lenia , że nic mi się nie chce , mdłości mnie dziś trzymają cały dzień [emoji19]

Rene no to jutro wielki dzień ! [emoji171]

nuria oby następny cykl był szczęśliwy ! [emoji8]

Carmen witamy w PL [emoji111][emoji4]

Mania zapewne będzie , do 15dc napewno [emoji6] w moim szczęśliwym cyklu z CLO tez nic nie czułam [emoji5]

Siwa co tam kochana ?

Arte ale smaki tym winkiem robisz [emoji7][emoji7] i grilem ! Zjadlabym szaszlyczka z kurczakiem , papryka , pieczarka , cebula mmm.. Ale u mnie pogoda do doopy..

nuira dawaj zapiekanke , ooo zjadlabym z taka prazona , muszę P do sklepu wysłać [emoji23]

Cos jeszcze miałam pisać ale nie pamiętam , wybaczcie [emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Witam,witam
I potwierdzam ze w Skierniewicach pizga nieziemsko

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Carmen u mnie tez mega zimno...

Nessi rob to przyjdę [emoji23]

reklama
Do góry