reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

O matko [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] w razie co henne se zrobisz

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Carmen już myślałam o tym czy henny nie nałożyć, ale nie chce mi sie. Nie jest tak zle. Jutro to zrobie [emoji23]

reklama
Bylam siku i juz mialam lekko podbarwiony papier toaletowy przy podcieraniu. Wlozylam tampona i wyjelam po 10 min i juz jest lekka krew w srodku. Takze siupnie rano.
Ale powiem Wam ze super bylo zobaczyc przez chwile chociaz 2 kreski, fakt ze jedna dosc nie wyrazna. Ale to uczucie, bezcenne[emoji8]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Bum ja wiedzialam ze tak bedzie.
Ale okres minie i mam lekarza[emoji106] juz odliczam dni[emoji106]

Nuria [emoji20]
A mi jeszcze kostka spuchła [emoji23] normalnie starość nie radość. Zaraz sie rozsypie [emoji12]

Nuria , przykro mi [emoji17]
Ale masz racje, walczymy dalej [emoji106][emoji123][emoji106][emoji123][emoji106][emoji123]

Ja dziś wzięłam ostatnie clo i od jutra robie testy owu i działamy [emoji16] może tym razem do mnie się los uśmiechnie [emoji12]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Nuria, Mańka trzymam za Was kciuki
Za resztę laseczek.tez [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Blagam.was pomodlcie sie o szczęśliwy lot dla mnie [emoji1][emoji120][emoji120] do uslyszenia jutro albo napisze jak bede na lotnisku w Mediolanie albo jak juz bede w polskich klimatach.

Stolico nadciagam [emoji574][emoji574][emoji574][emoji574]

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Agnesis ja mam ten szampon suchy z batista do ciemnych i nie polecam. Jak zobaczyłam te czarne ręce to mialam wrażenie że czego nie dotknę będzie brudne, porażka.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen dasz rade[emoji7]
Mania[emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Majka ja blondi jestem wiec miałam całe rece białe i szczotkę do włosów tez, ale umyłam zaraz po użyciu i luz. U mnie mycie głowy to dwie godziny z maska, suszeniem, prostowaniem... wiec choćbym miala mieć fioletowe rece to jeden dzien ratuje zycie taki szampon [emoji12][emoji38]

Do góry