O kurde! Rene super! Zaraz dzidzia będzie na świecie! Trzymam kciuki aż do jutra [emoji3]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Goście mają być w niedzielę , mąż tort skombinuje ,balony są , ubierze ją w jej ulubioną kiecke i dadzą radę. Mam nadzieję ze córcia mi wybaczy , Ale za to jaki prezent będę mieć [emoji13]Rene ale numer [emoji16] już sie nie mogę doczekać. A starszej moze zamów tort w cukierni czy gdzies i zrobicie urodziny za tydzień. Grunt żeby były i goście do niej przyszli, bo pewnie bedzie zazdrosna,
Ze wszystko w okol młodszej sie kręci [emoji6]
Carmen dasz radę. Nie stresuj sie,
Wsiądź jak do auta i nie myśl o niczym tylko o tym ze zaraz mamę zobaczysz [emoji16]
My z bratem jesteśmy urodzeniu dzien po dniu. Ja 4, on 5. 7 lat różnicy, ale długo urodziny z rodzina mieliśmy razem [emoji23][emoji1] moja mama jest ze stycznia i oboje nas w styczniu zrobili. Trafiła w teorie, ze kobieta jest najbardziej płodna w miesiac swojego urodzenia [emoji23] a moze zioła jeszcze jakie pila [emoji38][emoji38][emoji38]
Sa super na awaryjne sytuacjeTynka kupiłam suchy szampon Batiste jak Lusia poleciła. Efekt zadowalający. Uratował mi dzis dzien [emoji1] mam włosy naprawdę jakbym umyła. Tylko nie wiem czy na ciemnych włosach nie widac resztek, chociaż moze jest specjalnie tez do ciemnych, bo rodzajów było mnóstwo. Ja wzięłam jakis tropical, ładnie pachnie [emoji6]