reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Rene ale numer [emoji16] już sie nie mogę doczekać. A starszej moze zamów tort w cukierni czy gdzies i zrobicie urodziny za tydzień. Grunt żeby były i goście do niej przyszli, bo pewnie bedzie zazdrosna,
Ze wszystko w okol młodszej sie kręci [emoji6]
Carmen dasz radę. Nie stresuj sie,
Wsiądź jak do auta i nie myśl o niczym tylko o tym ze zaraz mamę zobaczysz [emoji16]
My z bratem jesteśmy urodzeniu dzien po dniu. Ja 4, on 5. 7 lat różnicy, ale długo urodziny z rodzina mieliśmy razem [emoji23][emoji1] moja mama jest ze stycznia i oboje nas w styczniu zrobili. Trafiła w teorie, ze kobieta jest najbardziej płodna w miesiac swojego urodzenia [emoji23] a moze zioła jeszcze jakie pila [emoji38][emoji38][emoji38]

Jak latałam z młodym kiedy był mniejszy to siadał zawsze od okna, dawałam mu telefon do zabawy i ja mogłam isc spać. Siedział dwie godziny jak zaczarowany, obok miał plecaczek z jedzonkiem i tylko jak chciał siusiu mnie budził [emoji1] tako trochę sen ninja to był ale zawsze cos [emoji6]
A najgorzej jak był niemowlakiem, bo wtedy cała drogę na kolanach siedział [emoji1]

Rene ale numer [emoji16] już sie nie mogę doczekać. A starszej moze zamów tort w cukierni czy gdzies i zrobicie urodziny za tydzień. Grunt żeby były i goście do niej przyszli, bo pewnie bedzie zazdrosna,
Ze wszystko w okol młodszej sie kręci [emoji6]
Carmen dasz radę. Nie stresuj sie,
Wsiądź jak do auta i nie myśl o niczym tylko o tym ze zaraz mamę zobaczysz [emoji16]
My z bratem jesteśmy urodzeniu dzien po dniu. Ja 4, on 5. 7 lat różnicy, ale długo urodziny z rodzina mieliśmy razem [emoji23][emoji1] moja mama jest ze stycznia i oboje nas w styczniu zrobili. Trafiła w teorie, ze kobieta jest najbardziej płodna w miesiac swojego urodzenia [emoji23] a moze zioła jeszcze jakie pila [emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Goście mają być w niedzielę , mąż tort skombinuje ,balony są , ubierze ją w jej ulubioną kiecke i dadzą radę. Mam nadzieję ze córcia mi wybaczy , Ale za to jaki prezent będę mieć [emoji13]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No to super, na pewno Ci wybaczy, najważniejsze, ze bedzie miała tort i imprezę [emoji1] a prezent jak przyniesiesz do domu to na pewno bedzie szczęśliwa [emoji16]

Dobry.
Nie dostalam okresu. Wyjelam po nocy praktycznie czystego tampona, jedynie glowke mial troche w brazowym sluzie i tyle.
Przy podcieraniu sie czysto.
Ja juz nie wiem co jest grane

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Rene aa corcia bede lada moment!! Super![emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Carmen[emoji109][emoji109][emoji109][emoji109]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

reklama
Tynka kupiłam suchy szampon Batiste jak Lusia poleciła. Efekt zadowalający. Uratował mi dzis dzien [emoji1] mam włosy naprawdę jakbym umyła. Tylko nie wiem czy na ciemnych włosach nie widac resztek, chociaż moze jest specjalnie tez do ciemnych, bo rodzajów było mnóstwo. Ja wzięłam jakis tropical, ładnie pachnie [emoji6]

Do góry