DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to mnie pocieszylasAle macie super brzusie!
Carmen24l też myślę że za tydzień będzie i fasolka i serduszko! Też mam takie z pierwszej ciąży z 5+ tc
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ahahahaa.nie [emoji1][emoji1]Carmen ja tam widzę dwa pęcherzyki, w tym większym jest nawet pęcherzyk żółtkowy! Według mnie lada dzień będzie serduszko. Jakby miał lepszy sprzęt to już by maluszka w środku znalazł! Nie mówił nic, że są dwa pęcherzyki?
Ja pitole wezcie bo maz mnie w maju do chalupy nie wpusci [emoji1]Ja tam już widzę 2 twixypole wokół pęcherzyków jest duże hmm
![]()
A zalozymy sie, ze bedzie jedna fasolka [emoji1][emoji1][emoji1]Carmen szykuj się na bliźniaki serio:-) no przecież tam ewidentnie widać dwa pęcherzyki. Ten drugi wydaje się być mniejszy, bo po prostu bardziej z tyłu jest.
Rene no nie mogę się napatrzec jaki masz ładny brzuch! Też duży się wydaje!
do jakiego lecisz ?A zalozymy sie, ze bedzie jedna fasolka [emoji1][emoji1][emoji1]
Jak przegram to Cie zaprosze na kolacje [emoji4] z jakiego wojewodztwa jesteś ?? Hhee
![]()
![]()