reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca no to ja tak przez cały dzień nie mam , fakt mokro tak ale gęsty pojawia się tak " etapami " no np dzisiaj nie miałam a wieczorem dużo ...

Anula aa obelcialo , pojadlam , popilam i do domu haha :D

reklama
Bum eee to same rarytasy ;) choć znalazło by się coś więcej do szczęścia :) m np.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hahaha anula P to na PS4 nawala i tekst kochanie zaraz koncze nie idź spać , czyli się nie doczekam na niego , haha dzganie mnie obudzi normalnie romantico [emoji4]

Edit : Dobranoc zabcie [emoji8][emoji287]

Ostatnia edycja:
Hejka
Bum śliczna dziewczynka, na zdjęciach to jak anioleczek! Co do śluzu to ja nie mam w ogóle. Ani nie wypływa ani przy szyjce go nie ma nigdy. Używamy w dni płodne conceive plus bo mam tak sucho, że aż boli.

Kruczyca zazdroszczę widoków! Pięknie, ale ja i wolę się smażyć na plaży:-) ale górskie widoki cudowne. Szczególnie teraz jak się wszystko budzi do życia.

Jugo synek zdrowy? Julia jak tam? Azylek, Ruda i pozostałe odzywać się :-)

Anula podziwiam cie za ten rower. Ja znowu zaczynam biegać. Słabo mi narazie idzie ale zobaczymy. Skoro nie mogę być w ciąży to może chociaż schudne...

Dzień dobry u mnie dziś też słonecznie [emoji274]

Tynka to tylko na zdjęciach i u kogoś aniołek [emoji16]
Badalas ta prolaktyne ? [emoji4]

Hej ja dziś nie do życia najchętniej poszłabym spać :)

W górach podoba mi się jesienią i zimą mieszkałam kiedyś w nowym Sączu przez 2lata ahh cudownie było :)

Xbumx taa bo na zdjęciach dzieci zawsze wychodzą na grzeczne[emoji14]

Tynka a próbowałas siemię lniane ? Pomaga na śluz :)

Miałam dzisiaj sen że bilam K bo powiedział o ciąży wszystkim :D masakra haha :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca to zegnajcie się [emoji4]

Oleczka a to nikt więcej nie wie ?

Js robię ciachooooo z tytyki ale ciasto haha [emoji12]
I zaraz do tarcia się muszę zabrać bo placki na obiad...

Lux dzień dobry , jak się czujesz ? Coś od wczoraj malo cię tu ...

reklama
Do góry