reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka

Carmen ja widziałam serduszko w 6+0 i akurat u mnie pokazało ten sam termin z USG i OM, jest to bardzo dziwne bo miałam późno owu i myślałam, że ciąża będzie z tydzień młodsza.
Jeśli chodzi o stanik to mnie pasuje najbardziej zwykły sportowy, w pepco kupowałam za 8 zł chyba. Mam wielkie cycki i chyba problem odparzeń będzie mnie dotyczył, bo jak zdejme stanik to mi cycki na brzuchu leżą:-( chętnie Ci oddam po pół kg z każdego.

Nessi pewnie już płeć będzie widoczna jak się dzidziuś ładnie ustawi:-) aneks kuchenny podoba mi się bardzo. Uwielbiam takie jasne kolory. Super wyszło!

Nuria miłego dnia:-) fakt pogoda nie rozpieszcza:-/ ja miałam rano przymusowy spacer i tak zmarzłam i zmokłam ech...brak słów.

Majka śliczny rożek:-) rozkręcasz się bardzo!

Nati jak tam kochana?

Dorcia uuuu ale się działo w sypialni na pewno:-) oby to zaowocowało!
Dawaj te pół kilo na cyca [emoji1][emoji1]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Carmen jak widzisz nie ma sprawiedliwości na świecie. Ja mam wielkie i źle, ty masz małe i źle:-) kobiecie nie dogodzi he he he.

Nati ale Adaś uparty:-) wczoraj urodziła moja koleżanka. Termin miała na 31 marca.

Spojrzcie co przyszlo dla mojego niunka [emoji1][emoji1]
Co prawda teraz juz jest goraco ale na przyszly rok bede miala [emoji4]
7916d5aa1cc4b70b00b7da1ec21c808f.jpg
4eb47c0d541ec2fb98de78188416c2de.jpg

Tynka wyslij mi na priv swoj adres, chyba ze mam na swoj zamawiac i pozniej Ci wyslac? Jak tam chcesz w sumie[emoji6]
Carmen ale slodziak. A jak sie nazywa?[emoji6]

Dziewczyny czy gin na nfz da mi skierowanie na jakies badania? Choćby podstawowe? Np tarczyca?

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Hej kochane , ale zescie od rana naprodukowaly [emoji33]

Mi jakoś od rana duszno, byłam w sklepie i dziś zaczne produkcje pierogow jk ostatnio u agnesis [emoji38]
Z kapusta , mielonym i pieczarkami a co tam [emoji5]

Nuri na tarczycę da rodzinny , mi gon z nfz dal tyko na prolaktyne - resztę musialam sama robić i płacić - chyba , ze do endo się dostaniesz na nfz to on ma wszystlo może dać, ale u mnie kolejki to pol roku do niego..

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t6d [emoji235]

Tynka wyslij mi na priv swoj adres, chyba ze mam na swoj zamawiac i pozniej Ci wyslac? Jak tam chcesz w sumie[emoji6]
Carmen ale slodziak. A jak sie nazywa?[emoji6]

Dziewczyny czy gin na nfz da mi skierowanie na jakies badania? Choćby podstawowe? Np tarczyca?

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Nazywa sie Pepe :)

Carmen jaki słodziaczek w golfiku z twojego piesia!

Nuria priv, a jeśli chodzi o badania to lepiej do rodzinnego wbijaj, jak dobrze zagadasz to może da ci jakiś pakiecik hormonów. W końcu za coś się te składki opłaca.

reklama
Witajcie dziewczyny [emoji16]

Wzięłam dziś 1-wszą tabletke clo i niech się dzieje co chce
Choć nie powiem, wahałam się [emoji52]

Dorcia no pogoda paskudna
I co prawda ja czarownica z Łysej Góry ale takich mocy nie posiadam [emoji12][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] by przegonić deszcz

Carmen trzymam kciuki za wizytę [emoji110][emoji110]

Bum, Nessi za Wasze przysz/otygodniowe oczywiście też [emoji110][emoji110]

Ja mam dziś wolne i chyba zrobie prawdziwe wolne pod kocem [emoji16]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Czuję w kościach,że zaskoczysz :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry