reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wizyta dopiero 30 [emoji52] strasznie mi sie dluuuuzy i juz mam najrozniejsze mysli... ogolnie czuje sie dobrze, tylko ten strach czy wszystko ok mnie wykonczy [emoji6] na nastepna wizyte pojde juz prywatnie, bo nie wytrzymam kolejnych 5ciu tygodni.

A ty jak sie masz? Kiedy kolejna wizyta?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mam takie myśli, ja to bym musiała co tydzień chyba na usg chodzić, zeby nie żyć w stresie...
Na początku ciąży jakoś nie dopuszczalam złych myśli a teraz ciągle mi po głowie chodzą [emoji52]

Ja mam wizytę w środę na 8:30 , nie wiem czy zrobi mi usg no to NFZ , ale popytam, czy by jednak mógł zrobić a tak to 27go mam prenatalne jeszcze.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t6d [emoji235]

reklama
Dobry.
U mnie snieg wali od rana- to bedzie zly dzien[emoji23]
Mam jakies dreszcze, a zaraz napady gorąca[emoji23]
Jade na zajecia. Alez mi sie nie chce[emoji31]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Witam
U nas wczoraj rano słonecznie było, a po południu tez popadł śnieg i deszcz. A dzis znow słońce grzeje. Pokręcona pogoda [emoji52]

Dobryyy we Wloszech bardzo slonecznie ale co z tego, bo w sobote jak mam leciec do mamy to ma wlasnie padac deszcz ze śniegiem [emoji33] mam nadzieje,ze sie nie pochorujemy przez taka zmiane klimatu

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Hejka!
Ja na pierwszym usg byłam w 6+ i było widać serduszko jak pika ale było jeszcze nie mierzalne bo mała była tydzień mniejsza z tąd też termin mam przesunięty czego żałuję bo w 13tc miała już przegoniony o tydzień [emoji23]
Bum dopiero dopatrzyłam, następnym razem zmień mi wiek, niestety nie młodniejemy...
U nas też powrót zimy, chyba muszę iść po dżewo [emoji33]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka!
Ja na pierwszym usg byłam w 6+ i było widać serduszko jak pika ale było jeszcze nie mierzalne bo mała była tydzień mniejsza z tąd też termin mam przesunięty czego żałuję bo w 13tc miała już przegoniony o tydzień [emoji23]
Bum dopiero dopatrzyłam, następnym razem zmień mi wiek, niestety nie młodniejemy...
U nas też powrót zimy, chyba muszę iść po dżewo [emoji33]

Hmmmm cykora mam [emoji44] [emoji16]

W piatek bede miala grubo ponad 6 tydzien od OM ale wiadomo na usg bedzie ciutek mniej.....no nic ;)

Witam się i ja .
Wczoraj śnieg-deszcz
Dzisiaj deszcz :/ [paskudna pogoda ..
Zaczęłam 16 tydzień ..w przyszły wtorek wizyta -Bum po Tobie będę miała :)
Agnesis miałam pokazać kuchnię mamy ...powiem Ci, że na wzorniku ładniejszy był kolor, niż wyszedł w całości ..mamie się podoba. Zrobię fotę całości, już z krzesłami i dywanem. Jeszcze drzwi w tym tygodniu przesuwane jej zrobią :)
WP_20170225_003.jpg

Załączniki

• WP_20170225_003.jpg
    WP_20170225_003.jpg
    105 KB · Wyświetleń: 83
Hmmmm cykora mam [emoji44] [emoji16]

W piatek bede miala grubo ponad 6 tydzien od OM ale wiadomo na usg bedzie ciutek mniej.....no nic ;)

Najwyżej zobaczysz sam idealny pęcheżyk, właściwie umiejscowiony itp a w pl serduszko i gitara [emoji16] wiem że to stresujący okres ale zawsze lepiej nastawiać się na mniej i mile zaskoczyć ;)

Witam się i ja .
Wczoraj śnieg-deszcz
Dzisiaj deszcz :/ [paskudna pogoda ..
Zaczęłam 16 tydzień ..w przyszły wtorek wizyta -Bum po Tobie będę miała :)
Agnesis miałam pokazać kuchnię mamy ...powiem Ci, że na wzorniku ładniejszy był kolor, niż wyszedł w całości ..mamie się podoba. Zrobię fotę całości, już z krzesłami i dywanem. Jeszcze drzwi w tym tygodniu przesuwane jej zrobią :)
Zobacz załącznik 799464
No prosze jak pieknie i przytulnie

reklama
Dobry :D młody w przedszkolu to trza burdel w chałupie ogarnąć :) cały weekend się lenilam z przerwą na sexy :) NeSSi w sobotę założyłam te cudo od męża :D ale był ogień :D M_ania weź ta pogodę przegon z Iławy bo mnie zara poniesie :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry