reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nie patrz, ja unikam bo to co tam się dzieje na tej twarzy to jakiś kosmos [emoji23] i zaczęłam się cieszyć że nie mam dużego lustra bo pewnie już depresji bym dostała [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja mam niestety i jak idę do WC to mijam ...odruchowo łepetynę odkręcam :D
Quasimodo to przy mnie modelka,...

reklama
Siwa wyrazy współczucia dla rodziny kolegi i Was :(
Agnesis ...wstałam spojrzałam rano w lustro i spieprzyłam pod kołdrę :D
Pokaze ci cos mojego
Poczekaj zrobie foto [emoji1][emoji1]

eoc973pftscitkc0.png

Mam na fb znajomą, która niedawno urodziła. Najpierw wstawiła rączkę dziecka, po jakimś czasie nóżkę, a teraz uwaga... dziś wstawiła ucho dziecka[emoji23]
Prędzej czy później i tak wstawi zdjęcie dziecka to po co bawić sie w celebrytki, które tak robią?[emoji23]
Nie ogarniam[emoji23]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Mam na fb znajomą, która niedawno urodziła. Najpierw wstawiła rączkę dziecka, po jakimś czasie nóżkę, a teraz uwaga... dziś wstawiła ucho dziecka[emoji23]
Prędzej czy później i tak wstawi zdjęcie dziecka to po co bawić sie w celebrytki, które tak robią?[emoji23]
Nie ogarniam[emoji23]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Ja raczej mojego dzidziola nie pokaze,bo nie wstawiam wiele zdjec !!!!!!
Jesli pokaze to tez raczke ale na niej sie skonczy [emoji1][emoji1][emoji1]

eoc973pftscitkc0.png

Nessi a przy poprzednich ciążach też miałaś prblemy z cerą w ciąży?
Może to zwiastuję córę?:*
Z synem też ale delikatnie w dni kiedy miał być @ a tu bez przerwy i wszędzie ...
Agnesis ...ja znalazłam próbki tego kremu, zanim kupię pełne op. 45ml to kupię z 5 próbek (4 zł) i zobaczę, ale jestem testami zachwycona

reklama
Do góry