D
Deleted member 169981
Gość
Nessi to może faktycznie dziewuszka siedzi w brzuszku:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem od czegoO masz ci los ...zimno Ci wyskoczyło ?
Wam, no pewnieCarmen ale Nam chyba pokażesz cooo?![]()
Ni mam, jak pojade do Polszy to se kupie zapasy. W przyszla sobote wylatuje wiec na pewno bedzie jeszcze strup bleeee [emoji16][emoji33]Carmen ja takie coś smaruje maścią Tribiotic z antybiotykiem, szybko znika.
Kurcze ja mam taki dekolt, plecy i szyjęNie wiem od czego
25°jest wiec moze opryszczki mnie lubia..moze to jaka ciazowa gnida [emoji23][emoji23][emoji23] jeszcze trochę to bede ********....ala kanalami [emoji23]
![]()
TuleDziewczyny nie nadrobie Was dziś... muszę być przy moim mężu. Dziś zginął w wypadku jego najlepszy przyjaciel. Nie mogę sobie znaleźć miejsca. Pierwszy raz widzę jak mój mąż tak płacze.... siostra tego kolegi jest w 6 miesiącu ciąży. Właśnie od niej wróciliśmy.
Link do: 17.03.2017 Tödlicher Verkehrsunfall auf der B3 in Richtung Ubstadt - Freiwillige Feuerwehr Bruchsal
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak sie sprawdzi to zdaj relacje koniecznieKurcze ja mam taki dekolt, plecy i szyjęna twarzy też, ale staram się mazać czym popadnie
Tak się zafiksowałam na ten koreanski krem z BB, że dzisiaj kupię i będę w oknie na listonosza czekać.
Parnaście lat temu były ogólnodostępne te kremy z BB, pamiętam, że w szkole średniej mazałam nim gębę i wyglądałam pięknie. Potem marka zniknęła z rynku , tyle, że nadal ciężko go kupić i cena jak wtedy tak i dziś nie tania za małą tubkę. Ale nie od dziś wiadomo, że Azjatki mają piękną cerę, najlepsze kosmetyki.
To jest zimno pomaga na to polopiryna lub aspiryna wtarta w zimnoto dopiero tragedia![]()
Mam isc na rynek i pewnie beda sie gapic [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
![]()
Na zmarszczki to jest zajebisty fluid ale nie kryje a wypełnia Diora tylko ponad 200 zeta kosztuje :/Jak sie sprawdzi to zdaj relacje koniecznie
Ps one w ogóle zmarszczek.nie maja a ja gdzie mam prawie 31 lat to pod oczami od spania juz.mam je odgniecione, co prawda skóra mo.sie wysuszyla w ciazy z mala i do dzis sucha i zje....bana zostala ale zmary pod oczami tez sa wiec lipa. Ale co zrobic. Mam nadzieje,ze "synus" niczego mi nie zabierze [emoji14][emoji14]
![]()