Slyszalam o nim ale wiem ze zapycha pory na dluzsza mete i z tego macie pryszcze i zaskorniki takie podklady sa super wiem na wielkie wyjscia ale nie na dluzsza meteZebys wiedziala...najgorsze, ze teraz nic nie moge z tym zrobic.
Czekam na lato to sie dziady troche wypala [emoji23]
Jesli chodzi i podklad to ja od x lat uzywam Revlon do cery tlustej i mieszanej i jestem mega zadowolona. Fajnie kryje ale nie robi maski. Nie zmienia tez koloru.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Wazne jest oczyszczenie twarzy i nawilzenie to podstawa baz pod makijaz uzywalam na wielkie wyjscia ale nawet nie pamietam jakich ja tam wolne krem nawizajacy i podklad z korektorem i pudrem transparentnym czasem uzywam rozu ale nie konturuje twarzy bo nie potrzebuje nawet nie mam paletki do konturowania
agnesis
Fanka BB :)
Ja używałam już wielu rzeczy, bo leczę trądzik od liceum. Było trochę spokoju, ale od ciazy z zeszłego roku jest tragedia straszna. A z hormonami nie jest u mnie az tak zle [emoji53] dobra koniec tematy, bo rano bede płakać przed lustrem [emoji12]
Ja tez walczylam unormowalam hormony cykl i mam cere w miare normalna ale blizn od groma, bylas u dermatologa? On ci pomozeJa używałam już wielu rzeczy, bo leczę trądzik od liceum. Było trochę spokoju, ale od ciazy z zeszłego roku jest tragedia straszna. A z hormonami nie jest u mnie az tak zle [emoji53] dobra koniec tematy, bo rano bede płakać przed lustrem [emoji12]
Dziewczyny nie nadrobie Was dziś... muszę być przy moim mężu. Dziś zginął w wypadku jego najlepszy przyjaciel. Nie mogę sobie znaleźć miejsca. Pierwszy raz widzę jak mój mąż tak płacze.... siostra tego kolegi jest w 6 miesiącu ciąży. Właśnie od niej wróciliśmy.
Link do: 17.03.2017 Tödlicher Verkehrsunfall auf der B3 in Richtung Ubstadt - Freiwillige Feuerwehr Bruchsal
Link do: 17.03.2017 Tödlicher Verkehrsunfall auf der B3 in Richtung Ubstadt - Freiwillige Feuerwehr Bruchsal
Artemida90
Ależ temat się rozwinął. Ja maluje się rzadko - może dlatego że nie umiem
Nie umiem dobrać podkładu do swojej cery, ani kolorem ani innymi rzeczami...mam wrażenie że miejscami moja tarz jest biała a innymi czerwona :/ co kupie podkład wydaje mi się albo za jasny albo za ciemny... i jestem głupia z tego.
Lubie malować oczy - ale wiadomo jak reszta jest naturalna to jak umalujesz oczy które itak są za okularami to nie ma efektu. Ostatnio zrobiłam sobie brwi - wreszcie jestem z nich zadowolona - jest to jedyna rzecz którą teraz u siebie lubie
Wiem że powinnam się malować ale nie wyssałam tego z mlekiem matki... mama się nie malowała
Nie umiem dobrać podkładu do swojej cery, ani kolorem ani innymi rzeczami...mam wrażenie że miejscami moja tarz jest biała a innymi czerwona :/ co kupie podkład wydaje mi się albo za jasny albo za ciemny... i jestem głupia z tego.
Lubie malować oczy - ale wiadomo jak reszta jest naturalna to jak umalujesz oczy które itak są za okularami to nie ma efektu. Ostatnio zrobiłam sobie brwi - wreszcie jestem z nich zadowolona - jest to jedyna rzecz którą teraz u siebie lubie
Wiem że powinnam się malować ale nie wyssałam tego z mlekiem matki... mama się nie malowała
Artemida90
Dziewczyny nie nadrobie Was dziś... muszę być przy moim mężu. Dziś zginął w wypadku jego najlepszy przyjaciel. Nie mogę sobie znaleźć miejsca. Pierwszy raz widzę jak mój mąż tak płacze.... siostra tego kolegi jest w 6 miesiącu ciąży. Właśnie od niej wróciliśmy.
Przykro mi no jest bardzo ciężkie jak ginie bliska nam osoba
reklama
Przykro mi [emoji17]Dziewczyny nie nadrobie Was dziś... muszę być przy moim mężu. Dziś zginął w wypadku jego najlepszy przyjaciel. Nie mogę sobie znaleźć miejsca. Pierwszy raz widzę jak mój mąż tak płacze.... siostra tego kolegi jest w 6 miesiącu ciąży. Właśnie od niej wróciliśmy.
Trzymajcie się
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.