reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Zebys wiedziala...najgorsze, ze teraz nic nie moge z tym zrobic.
Czekam na lato to sie dziady troche wypala [emoji23]
Jesli chodzi i podklad to ja od x lat uzywam Revlon do cery tlustej i mieszanej i jestem mega zadowolona. Fajnie kryje ale nie robi maski. Nie zmienia tez koloru.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Slyszalam o nim ale wiem ze zapycha pory na dluzsza mete i z tego macie pryszcze i zaskorniki takie podklady sa super wiem na wielkie wyjscia ale nie na dluzsza mete

reklama
Wazne jest oczyszczenie twarzy i nawilzenie to podstawa baz pod makijaz uzywalam na wielkie wyjscia ale nawet nie pamietam jakich ja tam wolne krem nawizajacy i podklad z korektorem i pudrem transparentnym czasem uzywam rozu ale nie konturuje twarzy bo nie potrzebuje nawet nie mam paletki do konturowania

Ja używałam już wielu rzeczy, bo leczę trądzik od liceum. Było trochę spokoju, ale od ciazy z zeszłego roku jest tragedia straszna. A z hormonami nie jest u mnie az tak zle [emoji53] dobra koniec tematy, bo rano bede płakać przed lustrem [emoji12]

Ja używałam już wielu rzeczy, bo leczę trądzik od liceum. Było trochę spokoju, ale od ciazy z zeszłego roku jest tragedia straszna. A z hormonami nie jest u mnie az tak zle [emoji53] dobra koniec tematy, bo rano bede płakać przed lustrem [emoji12]

Ależ temat się rozwinął. Ja maluje się rzadko - może dlatego że nie umiem :D
Nie umiem dobrać podkładu do swojej cery, ani kolorem ani innymi rzeczami...mam wrażenie że miejscami moja tarz jest biała a innymi czerwona :/ co kupie podkład wydaje mi się albo za jasny albo za ciemny... i jestem głupia z tego.
Lubie malować oczy - ale wiadomo jak reszta jest naturalna to jak umalujesz oczy które itak są za okularami to nie ma efektu. Ostatnio zrobiłam sobie brwi - wreszcie :) jestem z nich zadowolona - jest to jedyna rzecz którą teraz u siebie lubie :p
Wiem że powinnam się malować ale nie wyssałam tego z mlekiem matki... mama się nie malowała

Dziewczyny nie nadrobie Was dziś... muszę być przy moim mężu. Dziś zginął w wypadku jego najlepszy przyjaciel. Nie mogę sobie znaleźć miejsca. Pierwszy raz widzę jak mój mąż tak płacze.... siostra tego kolegi jest w 6 miesiącu ciąży. Właśnie od niej wróciliśmy.
Link do: 17.03.2017 Tödlicher Verkehrsunfall auf der B3 in Richtung Ubstadt - Freiwillige Feuerwehr Bruchsal

Przykro mi :( no jest bardzo ciężkie jak ginie bliska nam osoba :(

reklama
Dziewczyny nie nadrobie Was dziś... muszę być przy moim mężu. Dziś zginął w wypadku jego najlepszy przyjaciel. Nie mogę sobie znaleźć miejsca. Pierwszy raz widzę jak mój mąż tak płacze.... siostra tego kolegi jest w 6 miesiącu ciąży. Właśnie od niej wróciliśmy.
Link do: 17.03.2017 Tödlicher Verkehrsunfall auf der B3 in Richtung Ubstadt - Freiwillige Feuerwehr Bruchsal

Przykro mi [emoji17]
Trzymajcie się

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Do góry