reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Baza pod podkład.... Nie używałam nigdy [emoji23]
Bez kitu denerwuje mnie jak czytam że coś tak musi być bo nawet mamaginekolog ostatnio pisała o tym na blogu. Ja rozumiem że babka może ma dużą wiedzę ale zakładanie z góry że ma rację we wszystkim jest głupie hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ogladam ja ale z dystansem podchodze do wszystkiego

reklama
Luska a dasz radę wrzucić fotę tego korektora?
Nessi spirytus od środka mógłby dobrze zdezynfekować wątrobę [emoji38][emoji106]
Majka dokładnie nie jest powiedziane, ze ona na 100% ma racje i ze tak ma być [emoji19] złota myśl "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą".

Luska a dasz radę wrzucić fotę tego korektora?
Nessi spirytus od środka mógłby dobrze zdezynfekować wątrobę [emoji38][emoji106]
Majka dokładnie nie jest powiedziane, ze ona na 100% ma racje i ze tak ma być [emoji19] złota myśl "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą".

1489785575-aaaaaa.jpeg
1489785585-aaaaaa.jpeg

Agnesis uzywalas masci Triderm? Mi pomagala. Goila ropne krosty i fajnie rozjasniala posmarowane miejsca.
Fajny jest tez Skinoren.

Mnie tez wysypywalo przed owulka [emoji13][emoji13]
Teraz mam wysypany dekold i placy, masakra [emoji13] ale w ciazy z corka tez tak mialam. Moze bedzie druga corcia [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

W sloiczku kryje super niedoskonalosci a w plynie cienie pod oczami i jest super jako baza pod cienie ja uzywam go tez na blizny wiec polecam oba

Agnesis uzywalas masci Triderm? Mi pomagala. Goila ropne krosty i fajnie rozjasniala posmarowane miejsca.
Fajny jest tez Skinoren.

Mnie tez wysypywalo przed owulka [emoji13][emoji13]
Teraz mam wysypany dekold i placy, masakra [emoji13] ale w ciazy z corka tez tak mialam. Moze bedzie druga corcia [emoji6]

Ah te hormony potrafia odbic sie na cerze

Ah te hormony potrafia odbic sie na cerze
Zebys wiedziala...najgorsze, ze teraz nic nie moge z tym zrobic.
Czekam na lato to sie dziady troche wypala [emoji23]
Jesli chodzi i podklad to ja od x lat uzywam Revlon do cery tlustej i mieszanej i jestem mega zadowolona. Fajnie kryje ale nie robi maski. Nie zmienia tez koloru.

reklama
Jak bylam mlodsza to uzywalam roznych podkladow ale bylo po nich gorzej wiec wzielam sie za siebie wiem co moja cera wlosy lubia i kochaja ale z cera jest jak z wiatrem raz wyglada super podklad jest idealny a raz okropny podstawa jest pielegnacja dobry zel do mycia twarzy tonik lub plyn micelarny i krem pod podklad ja mam teraz cere sucha opuchniety nos czerwony z suchymi skorkami na to pomaga wazelina kosmetyczna. Do tego suche popekane usta resztki wypryskow po kryzysie z tsh tak tak tsh odbija sie na moim cyklu i cerze wiec pytajcie to powiem wam co nieco

Do góry