Ja mam afinitona 16 vanilla uzywam go juz dlugo jest okNo niestety możliwe
Utlenia się pigment i ciemnieje
To się raczej nie powinno zdarzać by drogich podkładach, ale niestety [emoji52]
Kupisz podkład za 40 zl i sie go kurde używać nie da
Ja póki co mam 3 faworytów: Affinitone, loreal mstch perfection i wake me up
Na większe wyjścia zagęszczam je dermacolem [emoji16]
Choc nie mam jakiejś bardzo problematycznej cery
Zaczęłam dzisiaj łykać castagnus bo sie okazało ze ma wiecej niepokalanka niż cyclodynom i jest 2 raxy tanszy ale to chyba niemožliwe zeby mnie po jedej dawce jajnik ćmił czy bolał [emoji52]
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
reklama
NeSSi
Moderatorka
Wszystko jest dobre jak się ma mało niedoskonałości. Ja teraz wyglądam jak 100 nieszczęść ...wytestowałam masę kosmetyków, w tym drogie i tanie fluidy/ Jak są grudy na gębie to ni korektor ni puder ni fluid :/W hebe jest teraz za 38 zeta[emoji5] nie ciemnieje mialam go cale popoludnie pieknie sie tapia krycie nawet ok ja nie mam probemow zbyt duzych blizny zakrywa na krytyczne sytuacje mam korektor catrice w plynie cudny jest
Kup sobie korektor catrice w plynie jest super kryje bosko moje since pod oczami tez i super nadaje sie jako baza pod cienie ja mam odcien porceralinCo za zdzierstwo. Tragedia [emoji19]
Grunt, ze wszystko Ok.
Nuria ja niestety muszę używać wszystkiego co choć trochę przytuszuje moje syfy. Bo póki co żele guzik dają. Przed @ nie miałam pryszczy, teraz owu sie zbliża i cała gęba tragiczna. Już mi sie nie chce nawet do lekarza isc. Zapłacę za wizytę i nic to nie da. Odłożę te wszystkie smarowidła. Pójdę na solarium i chyba pogadam z kosmetyczka jakie ma pomysły.
To jest mój must have [emoji16]
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
agnesis
Fanka BB :)
Majka rozumiem, ze nie wszystkie jej rady i zalecenia sa godne uwagi [emoji12] to taka trochę paranoja moim zdaniem. Co innego poradzić sie kogos, zasięgnąć opini, a co innego podążać ślepo i bezmyślnie za tłumem [emoji6]
Mania spróbuje zrobic jak bede miała jakis wolniejszy czas [emoji6] choć moja zmora nie sa zaskórniki, tylko pryszcze, twarde grubasy [emoji23] myśle, ze mija wątroba nie przerabia tego co pochłaniam. Jest jeden żel, który czyni cuda, epiduo, ale boje sie go używać, bo zawsze najpierw zaczyna mi schodzić skóra i bede dopiero tragicznie wyglądać [emoji12][emoji38] teraz jak już sie nie boje ciazy, której i tak nie bylo, mam większe pole do popisu, wiec jakoś temu zaradze [emoji16]
Mania spróbuje zrobic jak bede miała jakis wolniejszy czas [emoji6] choć moja zmora nie sa zaskórniki, tylko pryszcze, twarde grubasy [emoji23] myśle, ze mija wątroba nie przerabia tego co pochłaniam. Jest jeden żel, który czyni cuda, epiduo, ale boje sie go używać, bo zawsze najpierw zaczyna mi schodzić skóra i bede dopiero tragicznie wyglądać [emoji12][emoji38] teraz jak już sie nie boje ciazy, której i tak nie bylo, mam większe pole do popisu, wiec jakoś temu zaradze [emoji16]
Kupuję sobie Link do: DR.G GOWOONSESANG PERFECT PORE COVER BB CREAM 45mlMajka rozumiem, ze nie wszystkie jej rady i zalecenia sa godne uwagi [emoji12] to taka trochę paranoja moim zdaniem. Co innego poradzić sie kogos, zasięgnąć opini, a co innego podążać ślepo i bezmyślnie za tłumem [emoji6]
Ja na co dzień używam tylko podkładu, pudru sypkiego, bronzera, kredki lub cieni do brwi o tuszuJak sie malujecie na codzien ? W sensie nakladacie te wszystkie rzeczy? Mam na mysli baze, podklad, korektor, cienie itp?
Mi ostatnio kolezanka mowila ze ona wstaje godzine wczesniej niz powinna bo musi makijaz zrobić[emoji23]
Dziwnie na mnie spojrzala gdy jej powiedzialam ze ja rano nakladam na buzie tylko krem, korektor, lekko przypudruje twarz zeby sie nie swiecila, tusz na rzesy i brwi poprawiam i tyle[emoji23]
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Makijaz mi zajmuje 15 minut
Cieni yo ostatnio nawet na wielkie wyjścia no używam [emoji52][emoji12]
Ja mialam masakre zanim trafilam na swoj ideal polecam afiniton mebeline i ten bonjouris healthy mix ja mam cere sucha i czasem mieszana do tego jak mnie czasem wysypie to ratuje mnie korektor catriceMamaginekolog jest na czerwcówkach Bogiem i wyrocznią wszystko co powie jest święte [emoji23]
Wy tak o tych pokładach a ja mam tak straszną cerę a nie potrafię dobrać podkładu. A może nie potrafię nakładać... Teraz jeszcze pobladłam i doszły przebarwienia.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
agnesis
Fanka BB :)
Nessi wlasnie grudy! Musiałabym 5cm grubości narzucić tej szpachli żeby zakryć [emoji23] żaden korektor ani podkład tego nie schowa. Co innego blizny czy plamy na twarzy to mozna tuszować. Jak cos odstaje od twarzy to już doopa blada [emoji55]
reklama
NeSSi
Moderatorka
Próbowałaś tormentiol ? mi trochę pomagaNessi wlasnie grudy! Musiałabym 5cm grubości narzucić tej szpachli żeby zakryć [emoji23] żaden korektor ani podkład tego nie schowa. Co innego blizny czy plamy na twarzy to mozna tuszować. Jak cos odstaje od twarzy to już doopa blada [emoji55]