reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi zdrowia dla synusia [emoji4]

Oleczka no nie robię teraz , zrobię wieczorem i obejrzymy co tam słychać będzie [emoji16]

Dzień dobry tak poza tym [emoji6]
Noc nie spalam oczywiście malej klaki wychodzą i noc była masakryczna , czopki przeciw bólowe tylko na godzinę ...
O 11 wstalam na szybciorka obiad , bulki P do pracy i zaraz małą uspac i ja tez chyba ide znow na drzemke [emoji12]

A jutro idziemy na urodziny [emoji3]

reklama
Lux musisz sie przyzwyczaic , ze kobiety w ciąży w dzisiejszych czasach są tak samo traktowane jak normlana kobieta czy człowiek ... Niestety ja ze swoją ciążą miałam podobnie i wszędzie tylko było że ciąża to nie choroba ..
Wiec jeszcze jak nie ma wielkiego brzucha to odpuścić wsrto i się nie odzywać [emoji6]

Nessi zdrowia dla synusia [emoji4]

Oleczka no nie robię teraz , zrobię wieczorem i obejrzymy co tam słychać będzie [emoji16]

Dzień dobry tak poza tym [emoji6]
Noc nie spalam oczywiście malej klaki wychodzą i noc była masakryczna , czopki przeciw bólowe tylko na godzinę ...
O 11 wstalam na szybciorka obiad , bulki P do pracy i zaraz małą uspac i ja tez chyba ide znow na drzemke [emoji12]

A jutro idziemy na urodziny [emoji3]
oj to ciezka noc byla :oo: dobrz, ze masz mozliwosc sie zdrezmnac

Lux musisz sie przyzwyczaic , ze kobiety w ciąży w dzisiejszych czasach są tak samo traktowane jak normlana kobieta czy człowiek ... Niestety ja ze swoją ciążą miałam podobnie i wszędzie tylko było że ciąża to nie choroba ..
Wiec jeszcze jak nie ma wielkiego brzucha to odpuścić wsrto i się nie odzywać [emoji6]
ja sie nie pozwole tak traktowac i tu nie chodzi o ciaze tylko o sam fakt jak on mnie potraktowal

xbum: o to nocka pełna emocji :) Ale zdrzemniesz się i wrócisz do żywych :) A małej jak już wszystkie ząbki wyjdą to będzie lepiej :p

lux: o tyle dobrze, że powinni cię przyjąć gdzie tylko będziesz chciała, więc korzystaj i skonsultuj z jakimś normalnym stomatologiem, bo tamten to już na straty :p

xbum: o to nocka pełna emocji :) Ale zdrzemniesz się i wrócisz do żywych :) A małej jak już wszystkie ząbki wyjdą to będzie lepiej :p

lux: o tyle dobrze, że powinni cię przyjąć gdzie tylko będziesz chciała, więc korzystaj i skonsultuj z jakimś normalnym stomatologiem, bo tamten to już na straty :p
ja mu opinie wystawie, ale bratowa pisala, ze mam se kupic densosept taki plyn na stany zapalne zebow dobry jest

lux: dentosept polecam taki do nakładania, bo jest jeszcze taki do rozcieńczania z wodą i płukania. Ten miejscowy lepiej działa, bo jest bardziej skoncentrowany.

Lux co za buc ale ja wszędzie chodzę prywatnie

Xbumx czekam :p u mnie Zuzia łagodnie przechodziła wychodzenie zębów :)

Zarejestrowalam się do endo na 24 maja :OOo szok szukam jakiegoś na już

Moje ciśnienie 140/80

oleczka: ciut wysokie to twoje ciśnienie :/ Masz kłopot z ciśnieniem czy tak po prostu na wiadomość o późnej wizycie u endo zareagowałaś?;)

reklama
Jugoslawa no właśnie zazwyczaj mam normalne a dziś u położnej byłam i aż dwa razy mi mierzyła i ciągle takie same i mam mierzyć sobie codziennie cisnienie... A o endo to tylko w szoku byłam teraz do dzwonilam się do drugiego i termin na 14lipca także muszę pozostać u tego na 24 mają chyba się nic nie stanie hm?

Do góry